Home » De HVdS-Zomerworkshops: Blended learning!
Algemeen04 | 06 | 2015 | door: Annelies Buurman

De HVdS-Zomerworkshops: Blended learning!

Volg een gratis e-learning én een verdiepende workshop in de zomervakantie!

Zomerworkshops 2015

Hendrikx Van der Spek organiseert vier zomerworkshops aan het einde van de zomervakantie. In deze workshops maakt u kennis met onze nieuwe producten. We bieden u eenmalig de mogelijkheid om een gratis splinternieuwe e-learning te volgen (normale prijs: tussen de 100 en 300 euro). Aansluitend hierop volgt u een gratis korte workshop (van 3 uur) waarin u dieper ingaat op de stof van de e-learning en ermee oefent. We noemen dat Blended Learning: een mix van e-learning en ‘klassikale’ training.

Welke workshops kunt u volgen?

We bieden de volgende vier workshops aan:

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden (voor maximaal twee zomerworkshops) door een mail te sturen aan info@hvds.nl. Vermeld in de mail uw contactgegevens en de workshop(s) waarin u interesse heeft. U ontvangt dan ruim voor de workshop een toegangscode waarmee u gratis de e-learning kunt volgen. Tegelijkertijd krijgt u de uitnodiging voor de verdiepende workshop.  De workshops vinden plaats op ons kantoor in Bussum (Brinklaan 144) en duren van 13.30u tot 16.30u.

Waarom bieden we deze workshops gratis aan?

Om twee redenen. Allereerst willen we u kennis laten maken met onze nieuw producten. Daarnaast gelden de zomerworkshops voor ons als een soort ‘proeftuin’. We proberen onze producten altijd beter te maken en daarvoor hebben we uw feedback natuurlijk nodig. We horen tijdens de workshops dan ook graag van u wat u van onze nieuwe e-learnings vindt.

04 | 06 | 2015 | door: Annelies Buurman
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.