Home » Alle trainingen zowel online als ‘classroom’ te volgen

Alle trainingen zowel online als ‘classroom’ te volgen

We geven tot eind 2021 al onze trainingen zowel online als ‘classroom’, afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers en cursisten en de mogelijkheden die er zijn binnen de coronaregels van dat moment. Bij ‘classroom’ trainingen houden we ons strikt aan de regels van het RIVM. Hieronder leest u hoe we onze (online) trainingen vormgeven tijdens de coronacrisis.

Hoe ziet een coronaproof ‘classroom’ training eruit?

We maken onze ‘classroom’ incompanytrainingen op maat voor de organisatie op basis van eigen teksten en cases. Daarbij houden we ons aan de geldende richtlijnen. We houden 1,5 meter aan tussen cursisten onderling en de trainer, ook bij groepsopdrachten en rollenspellen. Onze maximale groepsgrootte blijft 12 deelnemers. In overleg bepalen we hoeveel mensen er in een groep kunnen bij u op locatie. Wijzigen de richtlijnen? Dan denken we graag mee over de mogelijkheden.

Hoe ziet een online training eruit?

Net als bij onze ‘classroom’ incompanytrainingen maken we de online trainingen op maat op basis van eigen teksten en praktijkcases. Met kleine groepjes, korte leerblokken en extra oefeningen houden we het leerrendement en de betrokkenheid hoog. De groepsgrootte stemmen we daarbij af op de leerwensen. We werken plenair en in groepjes in breakout rooms. We werken in Zoom, Teams of elk ander gewenst programma.

Blended learning: een combinatie tussen online en classroom

Ook is het mogelijk online en classroom te combineren tot een blended training. Bijvoorbeeld een e-learning, webinar of online training in combinatie met een terugkomdagdeel of coaching op locatie. Of een classroom cursusdag met een online terugkomdag. In overleg met u zorgen we voor een effectieve combi.

Welke trainingsvorm is geschikt voor mij?

Wilt u advies over de meest geschikte trainingsaanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@hvds.nl of bel naar 035 6237785.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl