Debat leiden met lef!

Leer hoe u discussies effectief en gemakkelijk leidt.

Zijn er regelmatig panelmiddagen of discussiebijeenkomsten met medewerkers in uw bedrijf? Of moet u de jaarlijkse vergadering leiden en ziet u hier tegenop? Met de training Debat leiden met lef leert u hoe u discussies effectief en gemakkelijk leidt. Voor een prettig gevoel bij u en de gespreksdeelnemers. En voor een optimaal resultaat!

Voor wie?

Managers, gespreksleiders en projectbegeleiders: iedereen die discussies of debatten moet begeleiden. Maar ook directieleden die regelmatig met verschillende sprekers belangrijke beleidsthema’s bespreken, hebben veel baat bij deze training. U leert immers hoe u de verschillende meningen zo goed mogelijk de ruimte biedt in een gesprek.

Wat leert u?

_DSC5135

Een debat goed leiden is nog een hele kunst. Vaak ontsporen discussies, omdat de gespreksleider het onderwerp niet goed bewaakt of de deelnemers onvoldoende beschermt. In deze training leert u de kneepjes van een debat goed kennen. Zo leidt u na de training uw debatten met lef!

Na de training kunt u:

  • Deelnemers inspireren en motiveren tot actieve bijdrage
  • Omgaan met lastige sprekers in een debat
  • De grote lijn van een debat bewaken
  • Uw eigen rol laten aansluiten bij de discussie
  • Stiltes in een discussie benutten

Uit het programma

De training Debat leiden met lef is een zeer interactieve training. U mag de andere deelnemers helpen door een vervelende spreker te zijn en u gaat zelf aan de slag als debatleider. In ons grote slotdebat bent u degene die bepaalt wie iets zegt en wat er gezegd wordt.

Als debatleider krijgt u feedback op uw totale rol. Uw bijdrages, uw houding, uw presentatie: alles bespreken we in een veilige oefencase. Op die manier gaat u met concrete en persoonlijke tips en trucs naar huis.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Incompany en persoonlijke coaching

Deze cursus kunnen wij incompany of als persoonlijke coaching voor u organiseren. De data en locatie bepalen we dan in overleg met u. U kunt daarvoor contact met ons opnemen (info@hvds.nl of 035 6237785).

Incompany en persoonlijke coaching

De kosten voor een incompanytraining of persoonlijke coaching Debat leiden met lef zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op (035 6237785 of info@hvds.nl).

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl