Framing

Zet elke discussie naar uw hand door de juiste woorden en beelden te gebruiken.

Bij framing roept u met één woord beelden op bij uw publiek waarmee u de discussie naar uw hand kunt zetten. Een aansprekend en pakkend frame is daarmee een bijzonder sterk overtuigingsmiddel. In deze workshop leert u priming en framing in te zetten in uw teksten, gesprekken en debatten.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het beïnvloeden van zijn doelgroep. Of dat nu in een tekst of in een discussie is.

_DSC5452

Wat leert u?

In de workshop leert u:

  • Wat framing precies inhoudt
  • Hoe tekstschrijvers framing inzetten
  • Hoe u zelf gebruik kunt maken van framing in uw overtuigende teksten
  • Wat u kunt u leren van geslaagde frames
  • Hoe u zelf een frame maakt
  • En hoe u het debat framet

Uit het programma

In de training gaat u ook concreet aan de slag met frametechnieken. Een mooi voorbeeld daarvan is de grote reframe-oefening. Ervaar zelf het verschil in impact van uw woordkeuze. Kiest u voor kilometerheffing of kilometerbeprijzing? Zit uw grootmoeder in eengrootschalig verpleegtehuis of in een bejaardenophokflat? Bent u anti-abortus of pro-life?

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Incompany en persoonlijke coaching

Deze cursus kunnen wij incompany of als persoonlijke coaching voor u organiseren. De data en locatie bepalen we dan in overleg met u. U kunt daarvoor contact met ons opnemen (info@hvds.nl of 035 6237785).

Incompany en persoonlijke coaching

De kosten voor een incompanytraining of persoonlijke coaching Framing zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op (035 6237785 of info@hvds.nl).

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl