Basis gesprekstechnieken

De basisvoorwaarden voor een goed en plezierig gesprek!

Ieder gesprek is weer anders, nooit is het voorspelbaar. Wel is er steeds één constante en dat ben je zelf. Altijd neem je jezelf mee in het gesprek met de ander. Daarbij is je eigen houding van groot belang: je vaardigheid om je verbale én non-verbale communicatie af te stemmen op je gesprek.

In deze cursus Basis gesprekstechnieken maak je kennis met principes die als richtlijn kunnen dienen om je houding in een willekeurig gesprek te bepalen (feedbackgesprek, selectiegesprek, conflictoplossend gesprek, coachinggesprek enzovoort). Ook ontdek je hoe jijzelf je houding laat blijken tegenover anderen en wat dat voor effect kan hebben. Als je doet wat je altijd gedaan hebt krijg je wat je altijd hebt gekregen: een beweging bij de ander begint heel vaak met een beweging bij jezelf.

Voor wie?

Basis gesprekstechnieken

Voor iedereen die beroepsmatig gesprekken moet voeren en meer gespreksvaardigheden wil leren kennen.

Wat leert u?

Je leert hoe je houding de loop van een gesprek kan beïnvloeden. Een greep uit het programma:

  • Verantwoordelijkheid nemen voor het gesprek
  • Doelen afspreken en afspraken maken
  • Ruimte geven aan de ander
  • Contact maken
  • Ervaren hoe je zelf communiceert

Cursusmateriaal

Bij deze workshop krijg je een werkmap, zodat je ook na de bijeenkomsten nog eens rustig alle handouts en adviezen kunt doornemen.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kun je natuurlijk nog een beroep op ons doen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met het volgen van een training.

Incompany en persoonlijke coaching

Deze cursus kunnen wij incompany of als persoonlijke coaching voor u organiseren. De data en locatie bepalen we dan in overleg met u. U kunt daarvoor contact met ons opnemen (info@hvds.nl of 035 6237785).

Incompany en persoonlijke coaching

De kosten voor een incompanytraining of persoonlijke coaching Basis gesprekstechnieken zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op (035 6237785 of info@hvds.nl).

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl