Effectief vergaderen

Effectief vergaderen in de helft van de tijd

Hoe complexer de organisatie, hoe meer er zal worden vergaderd. Heldere communicatiestijlen en duidelijke besluitvormingsprocessen zijn dan van groot belang. Ze besparen tijd en dragen bij aan de effectiviteit van de organisatie.

In de training Effectief vergaderen geven we aandacht aan de bestaande vergaderstructuren en onderzoeken we hoe deze verder kunnen worden versterkt. Daarbij maken we gebruik van verschillende theoretische modellen van psychologische beïnvloeding en van theorieën van groepsprocessen. Ook kijken we hoe beweringen vanuit kritisch oogpunt adequaat kunnen worden getoetst.

Voor wie?

De training is bestemd voor medewerkers die regelmatig vergaderingen bijwonen en leiden.effectief vergaderen

Wat leert u?

  • Hoe non-verbaal gedrag de discussie kan beïnvloeden
  • Kritisch luisteren naar de ander
  • Zelf adequaat kritiek ontvangen
  • Hoe groepsprocessen het vergaderproces kunnen sturen
  • De meerwaarde van heldere besluitvormingsprocessen
  • Tips voor constructief vergaderen

Cursusmateriaal

Bij deze workshop krijg je een werkmap, zodat je ook na de bijeenkomsten nog eens rustig alle handouts en adviezen kunt doornemen.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kun je natuurlijk nog een beroep op ons doen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met het volgen van een training.

Meer weten over effectief vergaderen? Hier alvast wat tips.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl