Effectief vergaderen

Effectief vergaderen in de helft van de tijd

Hoe complexer de organisatie, hoe meer er zal worden vergaderd. Heldere communicatiestijlen en duidelijke besluitvormingsprocessen zijn dan van groot belang. Ze besparen tijd en dragen bij aan de effectiviteit van de organisatie.

In de training Effectief vergaderen geven we aandacht aan de bestaande vergaderstructuren en onderzoeken we hoe deze verder kunnen worden versterkt. Daarbij maken we gebruik van verschillende theoretische modellen van psychologische beïnvloeding en van theorieën van groepsprocessen. Ook kijken we hoe beweringen vanuit kritisch oogpunt adequaat kunnen worden getoetst.

Voor wie?

De training is bestemd voor medewerkers die regelmatig vergaderingen bijwonen en leiden.effectief vergaderen

Wat leert u?

  • Hoe non-verbaal gedrag de discussie kan beïnvloeden
  • Kritisch luisteren naar de ander
  • Zelf adequaat kritiek ontvangen
  • Hoe groepsprocessen het vergaderproces kunnen sturen
  • De meerwaarde van heldere besluitvormingsprocessen
  • Tips voor constructief vergaderen

Cursusmateriaal

Bij deze workshop krijg je een werkmap, zodat je ook na de bijeenkomsten nog eens rustig alle handouts en adviezen kunt doornemen.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kun je natuurlijk nog een beroep op ons doen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met het volgen van een training.

Meer weten over effectief vergaderen? Hier alvast wat tips.

Incompany en persoonlijke coaching

Deze cursus kunnen wij incompany of als persoonlijke coaching voor u organiseren. De data en locatie bepalen we dan in overleg met u. U kunt daarvoor contact met ons opnemen (info@hvds.nl of 035 6237785).

Incompany en persoonlijke coaching

De kosten voor een incompanytraining of persoonlijke coaching Effectief vergaderen zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op (035 6237785 of info@hvds.nl).

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl