Succesvolle sales

Leer in twee dagen succesvolle salesgesprekken te voeren.

Verkopen met vertrouwen, hoe doet u dat? Door te verkopen vanuit dat vertrouwen. Maar hoe wint u dat vertrouwen? In de tweedaagse training Succesvolle sales krijgt u inzicht in de verschillende inzichten en vaardigheden die komen kijken bij succesvol verkopen. U leert aandachtig luisteren, tactisch manoeuvreren én beter te verkopen.

Verkopen met succes

Voor wie?

De training Succesvolle sales is bedoeld voor iedereen met een omzetverantwoordelijkheid die zijn of haar salesskills wil verbeteren. De training is ook geschikt voor mensen zonder sales-achtergrond.

Wat leert u?

In de training leert u verkoopkansen zien én benutten. U leert:

 • het klantbelang te herkennen en daarop in te spelen
 • acquireren zonder te pushen
 • met triggers klanten in beweging brengen
 • omgaan met lastige types
 • doorvragen en luisteren
 • vertrouwen creëren
 • commerciële gesprekken voeren
 • omgaan met weerstand
 • non-verbale signalen herkennen

Uit het programma

De training Succesvolle sales is een praktische training, waarin u veel oefent. Een van de kernopdrachten is uw schriftelijke of mondelinge aanbod zodanig te verwoorden dat een klant het simpelweg niet kan weigeren en er absoluut op in wilt gaan. Na deze training weet u al uw plannen en producten onweerstaanbaar te maken.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl