Succesvolle sales

Leer in twee dagen succes vol en met vertrouwen te kunnen verkopen.

Verkopen met vertrouwen, hoe doet u dat? Door te verkopen vanuit dat vertrouwen. Maar hoe wint u dat vertrouwen? In de tweedaagse training Van lead tot deal: succesvolle sales krijgt u inzicht in de verschillende inzichten en vaardigheden die komen kijken bij succesvol verkopen. U leert aandachtig luisteren , tactisch manoeuvreren én beter te verkopen.

Verkopen met succes

Voor wie?

De training Van lead tot deal: succesvol verkopen is bedoeld voor iedereen met een omzetverantwoordelijkheid die zijn of haar sales-skills wil verbeteren. De training is ook geschikt voor mensen zonder sales-achtergrond.

Wat leert u?

In de training leert u verkoopkansen zien én benutten. U leert:

  • het klantbelang te herkennen en daarop in te spelen
  • acquireren zonder te pushen
  • met triggers klanten in beweging brengen
  • omgaan met lastige types
  • doorvragen en luisteren
  • vertrouwen creëren
  • commerciële gesprekken voeren
  • omgaan met weerstand
  • non-verbale signalen herkennen

Uit het programma

De training Van lead tot deal: succesvolle sales is een praktische training, waarin u veel oefent. Een van de kernopdrachten is uw schriftelijke of mondelinge aanbod zodanig te verwoorden dat een klant het simpelweg niet kan weigeren en er absoluut op in wilt gaan. Na deze training weet u al uw plannen en producten onweerstaanbaar te maken.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Incompany en persoonlijke coaching

Deze cursus kunnen wij incompany of als persoonlijke coaching voor u organiseren. De data en locatie bepalen we dan in overleg met u. U kunt daarvoor contact met ons opnemen (info@hvds.nl of 035 6237785).

Incompany en persoonlijke coaching

De kosten voor een incompanytraining of persoonlijke coaching Van lead tot deal: succesvolle sales zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op (035 6237785 of info@hvds.nl).

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl