Gesprekstechnieken in de zorg

Hoe voer je gesprekken op een juiste manier?

In uw dagelijkse werk zult u regelmatig gesprekken moeten voeren. Met patiënten, met zorgverleners, met collega’s, noem maar op. En ieder gesprek dat u voert is weer anders, nooit is het voorspelbaar. Moeilijke gesprekken met patiënten, luchtige gesprekken met collega’s, stroeve gesprekken met vertegenwoordigers, het kan zijn dat u op één dag met alle drie te maken hebt. Een ding blijft daarbij hetzelfde; u bent de constante factor in die gesprekken. Hoe zorgt u ervoor dat uw verbale én non-verbale communicatie goed afstemt op uw gesprek? U leert het in de training Gesprekstechnieken in de zorg.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die in de zorg werkt en graag mondeling communicatief vaardig(er) wil worden.

Wat leert u?

In de training Gesprekstechnieken in de zorg, maakt u kennis met principes die als richtlijn kunnen dienen om uw houding in een willekeurig gesprek te bepalen. Ook ontdekt u hoe u zelf overkomt in een gesprek en wat dat voor effect heeft.

U leert onder andere meer over:

  • verantwoordelijkheid nemen voor het gesprek
  • doelen afspreken en afspraken maken
  • ruimte geven aan de ander
  • contact maken

We oefenen in deze training met een acteur, die situaties waar u veel mee te maken hebt, nabootst. Door in de praktijk te oefenen met diverse gesprekstechnieken en -strategieën, stoomt u zichzelf klaar voor gesprekken die u op de werkvloer moet voeren.

We organiseren de training Gesprekstechnieken in de zorg bij ons op kantoor in Weesp. Iedereen die werkzaam is in de zorg en aan de slag wil met gesprekstechnieken kan zich hiervoor inschrijven. De training staat gepland op vrijdag 21 juni en duurt van 10.00 uur tot 15.30 uur.

De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een lunch en de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training Gesprekstechnieken in de zorg op vrijdag 21 juni, kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven. Voor al onze andere trainingen in Weesp, kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Inschrijfformulier trainingen

  • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:Gesprekstechnieken in de zorg

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training of hebt u andere vragen over de trainingen die we aanbieden of wilt u graag dat een van onze trainers bij u langs komt voor een persoonlijk opleidingsadvies? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 – 623 77 85.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl