Leidinggeven in dialoog

Hoe voer je gesprekken op een juiste manier?

Als u in uw dagelijkse werk regelmatig gesprekken moet voeren, zult u weten dat elk gesprek weer anders is, nooit is het voorspelbaar. Moeilijke gesprekken, luchtige gesprekken, stroeve gesprekken, het kan zijn dat u op één dag met alle drie te maken hebt. Een ding blijft daarbij hetzelfde; u bent de constante factor in die gesprekken. Hoe zorgt u ervoor dat uw verbale én non-verbale communicatie goed afstemt op uw gesprek? U leert het in de training Leidinggeven in dialoog.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag mondeling communicatief vaardig(er) wil worden.

Wat leert u?

In de training Leidinggeven in dialoog, maakt u kennis met principes die als richtlijn kunnen dienen om uw houding in een willekeurig gesprek te bepalen. Ook ontdekt u hoe u zelf overkomt in een gesprek en wat dat voor effect heeft.

U leert onder andere meer over:

  • verantwoordelijkheid nemen voor het gesprek
  • doelen afspreken en afspraken maken
  • ruimte geven aan de ander
  • contact maken

We oefenen in deze training met een acteur, die situaties waar u veel mee te maken hebt, nabootst. Door in de praktijk te oefenen met diverse gesprekstechnieken en -strategieën, stoomt u zichzelf klaar voor gesprekken die u op de werkvloer moet voeren.

We organiseren de training Leidinggeven in dialoog bij ons op kantoor in Weesp. Iedereen die aan de slag wil met gesprekstechnieken kan zich hiervoor inschrijven. De training staat gepland op vrijdag 21 juni en duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur.

De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een lunch en de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training Leidinggeven in dialoog op vrijdag 21 juni, kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven. Voor al onze andere trainingen in Weesp, kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Komt 21 juni u niet uit? We organiseren de training Leidinggeven in de dialoog in overleg ook andere momenten. Als u daar interesse in hebt, kunt u ons dat laten weten via info@hvds.nl.

Inschrijfformulier trainingen

  • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:Leidinggeven in dialoog

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training of hebt u andere vragen over de trainingen die we aanbieden of wilt u graag dat een van onze trainers bij u langs komt voor een persoonlijk opleidingsadvies? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 – 623 77 85.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl