Overtuigende plannen, adviezen en memo’s

Hoe zet u in de zorg een goed plan in elkaar?

De zorg staat bol van de plannen: kwaliteitsplannen, behandelplannen… Maar hoe zet u  een goed plan in elkaar? Wat zijn de do’s en don’ts? Hoe krijgt u de onderbouwing voor zo’n plan of advies overtuigend op papier? In de training Overtuigende plannen, adviezen en memo’s schrijven vertalen we goede adviezen en ideeën in overtuigende teksten. Ook gaan we aan de slag met SMART-rapporteren, want duidelijk rapporteren over de uitvoering van de plannen is een must.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor kwaliteitsmedewerkers, locatiemanagers, diagnostici en andere zorgprofessionals die regelmatig (behandel)plannen, adviezen en memo’s moeten schrijven en daarin graag overtuigend(er) willen argumenteren.

Wat leert u?

In de training Overtuigende plannen, adviezen en memo’s leert u standpunten en argumenten op de juiste manier te verbinden en krijgt u handvatten om een tekst overtuigend  en goed gestructureerd in elkaar te zetten.

 U leert:

  • bouwstenen van overtuiging strategisch inzetten
  • de juiste argumenten kiezen
  • krachtig formuleren
  • effectieve tekststructuren maken
  • zelfverzekerd, overtuigend schrijven
  • retorische trucs benutten
  • SMART-rapporteren

Verder leert u hoe u argumentatiestructuren kunt gebruiken bij het schrijven van uw teksten.

Gratis nazorg

Mocht u na de training nog vragen hebben of vastlopen met teksten die u schrijft, dan kunt u ook dan onze trainers nog gratis om advies vragen. Nazorg is volgens ons namelijk onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

We organiseren de training Overtuigende plannen, adviezen en memo’s bij ons op kantoor in Weesp. Iedereen die werkzaam is in de zorg en overtuigende teksten wil schrijven kan zich hiervoor inschrijven. De training staat gepland op woensdag 19 juni en duurt van 10.00 uur tot 15.30 uur.

De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een lunch en de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training Overtuigende plannen, adviezen en memo’s op woensdag 19 juni, kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven. Voor al onze andere trainingen in Weesp, kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Inschrijfformulier trainingen

  • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:Overtuigende plannen, adviezen en memo’s

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training of hebt u andere vragen over de trainingen die we aanbieden of wilt u graag dat een van onze trainers bij u langs komt voor een persoonlijk opleidingsadvies? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 – 623 77 85.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl