Beter bloggen

Leer in een dag prikkelend en overtuigend te bloggen!

Blogs en columns zijn lastigste teksten om te schrijven. In beperkte ruimte (gemiddeld 500 woorden) moet u de aandacht van de lezer trekken en wilt u ook graag uw standpunt overdragen. In onze workshop Beter bloggen leert u met concrete tips en trucs creatief overtuigen.

Voor wie?Schrijven

Of u nu als CEO in het bedrijfsblad schrijft, als politicus gevraagd bent voor een krant of als webcolumnist de bedrijfswebsite opsiert, onze workshop is voor iedereen die regelmatig columns en blogs schrijft en zich daarin verder wil bekwamen.

Wat leert u in de training?

Tijdens de workshop leert u alle kenmerken van een goede blog/column kennen en toepassen. U werkt tijdens de dag aan uw eigen blog. Zo beginnen we met een goede lead. Is de eerste zin van uw blog goed, dan leest de lezer de tweede. Als die zin aantrekkelijk is, hebt u de lezer te pakken. Natuurlijk komen creatief verrassen en schrijven ook aan bod.

Programmaonderdelen van deze workshop zijn:

  • verrassen en verleiden van de lezer
  • spelen met originele argumenten
  • creatief schrijven
  • originele inzet van stijlfiguren
  • uw tegenstander humoristisch onderuit halen

Uit het programma…

In de training werkt u aan een eigen blog met creatieve technieken, bijvoorbeeld de woordenoefening. U schrijft aan een blog over uw beleid of visie, terwijl u van de trainer steeds creatieve woorden krijgt.

Met de woorden maakt u van uw tekst iets origineels. Pas maar eens een ‘ijsbeer’ in een beleidsblog over het rookbeleid van de regering. Of wat moet u met ‘een hark’ als u schrijft over het nieuwe beleidsplan?

Voor veel deelnemers betekent deze oefening een totaal andere manier van schrijven. Een deelnemer na afloop: ‘Ik had dit zelf nooit bedacht, maar vanaf nu ga ik al mijn columns zo aanpakken. Wat een verfrissing!’

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

We organiseren de training Beter bloggen bij ons op kantoor in Weesp. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven.

Op dit moment staat er nog geen training gepland, maar u kunt uiteraard wel informeren naar wat er mogelijk is. Dan kijken we samen naar mogelijke data voor een persoonlijke of groepstraining. Neem contact met ons op via info@hvds.nl of 035 – 623 77 85.

Voor al onze andere trainingen in Weesp, kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training of hebt u andere vragen over de trainingen die we aanbieden of wilt u graag dat een van onze trainers bij u langs komt voor een persoonlijk opleidingsadvies? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 – 623 77 85.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl