Debat leiden met lef!

Leer effectief en gemakkelijk discussie en debat te leiden.

Zijn er regelmatig panelmiddagen of discussiebijeenkomsten met medewerkers in uw bedrijf? Of moet u de jaarlijkse vergadering leiden en ziet u hier tegenop? Met de training Debat leiden met lef leert u hoe u discussies effectief en gemakkelijk leidt. Voor een prettig gevoel bij u en de gespreksdeelnemers. En voor een optimaal resultaat!

Voor wie?

Managers, gespreksleiders en projectbegeleiders: iedereen die discussies of debatten moet begeleiden. Maar ook directieleden die regelmatig met verschillende sprekers belangrijke beleidsthema’s bespreken, hebben veel baat bij deze training. U leert immers hoe u de verschillende meningen zo goed mogelijk de ruimte biedt in een gesprek.

Wat leert u?

_DSC5135

Een debat goed leiden is nog een hele kunst. Vaak ontsporen discussies, omdat de gespreksleider het onderwerp niet goed bewaakt of de deelnemers onvoldoende beschermt. In deze training leert u de kneepjes van een debat goed kennen. Zo leidt u na de training uw debatten met lef!

Na de training kunt u:

  • Deelnemers inspireren en motiveren tot actieve bijdrage
  • Omgaan met lastige sprekers in een debat
  • De grote lijn van een debat bewaken
  • Uw eigen rol laten aansluiten bij de discussie
  • Stiltes in een discussie benutten

Uit het programma

De training Debat leiden met lef is een zeer interactieve training. U mag de andere deelnemers helpen door een vervelende spreker te zijn en u gaat zelf aan de slag als debatleider. In ons grote slotdebat bent u degene die bepaalt wie iets zegt en wat er gezegd wordt.

Als debatleider krijgt u feedback op uw totale rol. Uw bijdrages, uw houding, uw presentatie: alles bespreken we in een veilige oefencase. Op die manier gaat u met concrete en persoonlijke tips en trucs naar huis.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Wilt u de training Debat leiden met lef organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training Debat leiden met lef wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over de training Debat leiden met lef? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl