Home » Communicatietrainingen op maat » Leidinggeven in dialoog

Leidinggeven in dialoog

Hoe voer je gesprekken op een juiste manier?

Als u in uw dagelijkse werk regelmatig gesprekken moet voeren, zult u weten dat elk gesprek weer anders is, nooit is het voorspelbaar. Moeilijke gesprekken, luchtige gesprekken, stroeve gesprekken, het kan zijn dat u op één dag met alle drie te maken hebt. Een ding blijft daarbij hetzelfde; u bent de constante factor in die gesprekken. Hoe zorgt u ervoor dat uw verbale én non-verbale communicatie goed afstemt op uw gesprek? U leert het in de training Leidinggeven in dialoog.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag mondeling communicatief vaardig(er) wil worden.

Wat leert u?

In de training Leidinggeven in dialoog, maakt u kennis met principes die als richtlijn kunnen dienen om uw houding in een willekeurig gesprek te bepalen. Ook ontdekt u hoe u zelf overkomt in een gesprek en wat dat voor effect heeft.

U leert onder andere meer over:

  • verantwoordelijkheid nemen voor het gesprek
  • doelen afspreken en afspraken maken
  • ruimte geven aan de ander
  • contact maken

We oefenen in deze training met een acteur, die situaties waar u veel mee te maken hebt, nabootst. Door in de praktijk te oefenen met diverse gesprekstechnieken en -strategieën, stoomt u zichzelf klaar voor gesprekken die u op de werkvloer moet voeren.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training of hebt u andere vragen over de trainingen die we aanbieden of wilt u graag dat een van onze trainers bij u langs komt voor een persoonlijk opleidingsadvies? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 – 623 77 85.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.