Adviseren op één A4

Een helder, kort en duidelijk adviesrapport leren schrijven.

Bijna elke organisatie staat bol van de plannen: kwaliteitsplannen, organisatieplannen… Maar hoe zet u een goed plan in elkaar? Wat zijn de do’s en don’ts? Hoe krijgt u de onderbouwing voor zo’n plan of advies overtuigend op papier? In de training Adviseren op één A4 vertalen we goede adviezen en ideeën in overtuigende teksten. Ook gaan we aan de slag met SMART-rapporteren, want duidelijk rapporteren over de uitvoering van de plannen is een must. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die regelmatig plannen, adviezen en memo’s moet schrijven en daarin graag overtuigend(er) willen argumenteren.

Wat leert u?

In de training Adviseren op één A4 leert u standpunten en argumenten op de juiste manier te verbinden en krijgt u handvatten om een tekst overtuigend en goed gestructureerd in elkaar te zetten.

 U leert:

 • bouwstenen van overtuiging strategisch inzetten
 • de juiste argumenten kiezen
 • krachtig formuleren
 • effectieve tekststructuren maken
 • zelfverzekerd, overtuigend schrijven
 • retorische trucs benutten
 • SMART-rapporteren

Verder leert u hoe u argumentatiestructuren kunt gebruiken bij het schrijven van uw teksten.

Gratis nazorg

Mocht u na de training nog vragen hebben of vastlopen met teksten die u schrijft, dan kunt u ook dan onze trainers nog gratis om advies vragen. Nazorg is volgens ons namelijk onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Iedereen kan zich voor deze training inschrijven. Op dit moment staan er even geen trainingen gepland.

De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training, schrijft u zich dan in via onderstaand formulier. Voor al onze andere geplande online trainingen kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Komt de geplande datum niet uit? Laat ons dat dan weten via info@hvds.nl. Dan zoeken we samen naar een nieuwe datum en/of bekijken we de verdere mogelijkheden.

Inschrijfformulier trainingen

 • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:Adviseren op één A4
 • DD slash MM slash JJJJ

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training of hebt u andere vragen over de trainingen die we aanbieden of wilt u graag dat een van onze trainers bij u langs komt voor een persoonlijk opleidingsadvies? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 – 623 77 85.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.