Home » Communicatietrainingen op maat » Schrijftrainingen » Redigeren van aanbestedingen en tenders

Redigeren van aanbestedingen en tenders

U leert redigeren van tenders efficiënt aan te pakken

Meestal schrijven meerdere collega’s mee aan aanbestedingen en tenders. Elke collega levert een eigen stuk tekst aan dat geschreven is vanuit de eigen invalshoek, over het eigen vakgebied en in een eigen stijl. Uiteindelijk is het de taak van een eindredacteur om hier een geheel van te maken. En dat is vaak een tijdrovende en lastige klus. In de training Redigeren van aanbestedingen en tenders leert u hoe u het redigeren op een efficiënte en effectieve manier aanpakt. Ook krijgt u tips hoe u schrijvers al vanaf het begin van het schrijfproces wat meer op één lijn kunt krijgen. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die teksten voor aanbestedingen en tenders moet redigeren: tendermanagers (of hele tenderteams), communicatiemedewerkers, verkoop- en marketingmedewerkers, tekstschrijvers en redacteuren.

objectief rapporteren in de zorg

Wat leert u?

In deze praktische workshop leert u aan welke eisen een goede aanbestedingstekst moet voldoen. Op basis daarvan stellen we checklists op, die u kunt gebruiken om de teksten stapsgewijs te redigeren. Ook leert u hoe u met deze checklist verschillende schrijvers al vóór het schrijven op één lijn kunt krijgen en daarmee uw redactiewerk efficiënter kunt maken.

Programma

  • de succesfactoren van een goede aanbesteding of tender: overzichtelijke indeling, heldere en klantgerichte taal, overtuigende argumentatie, gebruik én risico’s van standaardteksten
  • een efficiënte aanpak van het redigeren
  • samenwerken in een tenderteam
  • vaste tekstmodellen en formats
  • meest gestelde vragen over spelling

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Meer weten over de training Redigeren van aanbestedingen en tenders? Hier alvast een aantal tips.

We organiseren regelmatig trainingen Redigeren van aanbestedingen en tenders. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Op dit moment staat er geen training gepland.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via info@hvds.nl, of door u in te schrijven via onderstaand formulier. Bij Eventuele opmerkingen kunt u dan aangeven welke dag of maand u goed uitkomt.

De training vindt plaats bij ons in Weesp en duurt van 9.30 – 16.30 uur. De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Voor al onze andere geplande trainingen kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Inschrijfformulier trainingen

  • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:Redigeren van aanbestedingen en tenders
  • DD slash MM slash JJJJ

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à la cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à la carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.