Storytelling

Technieken en oefeningen om storytelling goed toe te passen!

U wilt aan de slag met storytelling, maar waar begint u? Hoe zorgt u ervoor dat storytelling echt effect heeft? Voor iedereen met deze vragen, is de eendaagse training Storytelling dé training om te volgen. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

Voor wie?

De training Storytelling is bedoeld voor iedereen die de kracht van verhalen in de organisatie beter wil leren kennen én gebruiken. Wilt u een corporate story maken? Verhalen gebruiken om uw klant te bereiken? Dan is deze training zeker voor u!

training storytelling

Wat leert u?

Deze training biedt u handvatten om zelf aan de slag te gaan met storytelling binnen uw organisatie. U leert over de zin en onzin van storytelling, hoe u een goed verhaal maakt en hoe u uw organisatie kunt betrekken.

In de training gaat u onder andere in op:

  • Storytellingtechnieken
  • Het verschil tussen corporate storytelling en organizational storytelling
  • Verhalen ophalen en laten leven in uw organisatie

Uit het programma

Uw eigen praktijksituatie staat tijdens de training steeds centraal. U werkt elementen voor uw verhaal uit met oefeningen en haalt de verhalenverteller in u naar boven.

Een persoonlijke intake vormt het uitgangspunt voor de training; samen met de trainer werkt u een aantal praktijkcases uit.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Wilt u de training Storytelling organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.