Home » Communicatietrainingen op maat » Trainingen speciaal voor de zorg » SMART doelen stellen en schrijven in de zorg

SMART doelen stellen en schrijven in de zorg

U leert SMART te schrijven voor uw werk in de zorg.

In elke branche, maar zeker in de zorg, is men gebaat bij helder geformuleerde doelen en adviezen. Wie voor zijn of haar patiënt of collega regelmatig doelen op moet stellen, kan dat het beste SMART doen. Op die manier ontstaat er namelijk een duidelijk doel dat goed getoetst kan worden.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor verzorgenden, verpleegkundigen en cliëntbegeleiders, die samen met en voor hun doelgroep doelen moet formuleren. Wij verzorgen deze training zowel fysiek als online.

Wat leert u?

In de training SMART doelen stellen en schrijven leert u hoe u uw adviezen zo concreet mogelijk maakt, waardoor ze gemakkelijker geaccepteerd worden en met meer enthousiasme worden uitgevoerd. SMART is een techniek die u kunt gebruiken om op een resultaatgerichte manier doelen en afspraken te formuleren. Door te werken met SMART-doelen voorkomt u vaagheid en uitstel en werkt u aan concrete resultaten.

In de training leert u onder andere:

  • hoe u doelen SMART kunt formuleren
  • hoe u helder, kort en bondig kunt schrijven
  • hoe u SMART-doelen effectief kunt onderbouwen
  • wat handige tekststructuren zijn voor SMART-doelen
  • wat de voor- en nadelen zijn van SMART-doelen

Verder leert u uw eigen eerder geschreven doelen kritisch te beoordelen, zodat u de regels voor SMART-doelen stellen ook in uw eigen praktijk kunt toepassen.

Gratis nazorg

Mocht u na de training nog vragen hebben of vastlopen met teksten die u schrijft, dan kunt u ook dan onze trainers nog gratis om advies vragen. Nazorg is volgens ons namelijk onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Iedereen kan zich voor deze training inschrijven. De training staat gepland op:

  • dinsdag 3 november

Wij verzorgen deze training zowel fysiek als online. De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training op 3 november, schrijft u zich dan in via onderstaand formulier. Voor al onze andere geplande online trainingen kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Komt de geplande datum niet uit? Laat ons dat dan weten via info@hvds.nl. Dan zoeken we samen naar een nieuwe datum en/of bekijken we de verdere mogelijkheden.

Inschrijfformulier trainingen

  • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:SMART doelen stellen en schrijven in de zorg

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! Wij verzorgen deze training zowel fysiek als online. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl