Home » Communicatietrainingen op maat » Trainingsagenda » Objectief rapporteren in patiëntendossiers

Objectief rapporteren in patiëntendossiers

Hoe kun je objectief rapporteren in patiëntendossiers?

Een gesprek of gebeurtenis navertellen lukt bijna nooit helemaal objectief, ieder mens interpreteert namelijk naar wat hij waarneemt. Ook in de zorg is objectief rapporteren niet altijd eenvoudig. De informatie over patiënten in patiëntendossiers moet namelijk zo objectief mogelijk geschreven zijn, zeker omdat patiënten en belanghebbenden tegenwoordig mee kunnen kijken in die dossiers. Hoe rapporteert u zo dat uw tekst niet gekleurd is door uw eigen mening of interpretatie? U leert het in de training Objectief rapporteren in patiëntendossiers.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor alle zorgprofessionals die over hun patiënten moeten rapporteren en dat op een professionele, objectieve manier willen doen.

Wat leert u?

In deze training leert u onder andere:

  • wat de eisen zijn aan een objectieve rapportage
  • hoe u makkelijk onderscheid maakt tussen objectief en subjectief schrijven
  • hoe u situaties objectief beschrijft
  • B1 schrijven/helder schrijven: hoe formuleer je een duidelijke en objectieve zin?

Verder leert u uw eigen teksten kritisch te beoordelen op objectiviteit, zodat u de regels voor objectief schrijven ook in uw eigen praktijk kunt toepassen.

Gratis nazorg

Mocht u na de training nog vragen hebben of vastlopen met teksten die u schrijft, dan kunt u ook dan onze trainers nog gratis om advies vragen. Nazorg is volgens ons namelijk onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

 

We organiseren de training Objectief rapporteren in patiëntendossiers bij ons op kantoor in Weesp. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. De training staat gepland op maandag 2 maart en duurt van 9.30 – 16.30 uur.

De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een lunch en de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training Objectief rapporteren in patiëntendossiers maandag 2 maart, kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven. Voor al onze andere trainingen in Weesp, kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training of hebt u andere vragen over de trainingen die we aanbieden of wilt u graag dat een van onze trainers bij u langs komt voor een persoonlijk opleidingsadvies? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 – 623 77 85.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl