Home » Communicatietrainingen op maat » Trainingsagenda » SMART doelen stellen en schrijven

SMART doelen stellen en schrijven

In deze training leert u SMART te schrijven.

In elke branche, maar zeker in de zorg, is men gebaat bij helder geformuleerde doelen en adviezen. Wie voor zijn of haar patiënt of collega regelmatig doelen op moet stellen, kan dat het beste SMART doen. Op die manier ontstaat er namelijk een duidelijk doel dat goed getoetst kan worden.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor verzorgenden, verpleegkundigen en cliëntbegeleiders, die samen met en voor hun doelgroep doelen moet formuleren.

Wat leert u?

In de training SMART doelen stellen en schrijven leert u hoe u uw adviezen zo concreet mogelijk maakt, waardoor ze gemakkelijker geaccepteerd worden en met meer enthousiasme worden uitgevoerd. SMART is een techniek die u kunt gebruiken om op een resultaatgerichte manier doelen en afspraken te formuleren. Door te werken met SMART-doelen voorkomt u vaagheid en uitstel en werkt u aan concrete resultaten.

In de training leert u onder andere:

  • hoe u doelen SMART kunt formuleren
  • hoe u helder, kort en bondig kunt schrijven
  • hoe u SMART-doelen effectief kunt onderbouwen
  • wat handige tekststructuren zijn voor SMART-doelen
  • wat de voor- en nadelen zijn van SMART-doelen

Verder leert u uw eigen eerder geschreven doelen kritisch te beoordelen, zodat u de regels voor SMART-doelen stellen ook in uw eigen praktijk kunt toepassen.

Gratis nazorg

Mocht u na de training nog vragen hebben of vastlopen met teksten die u schrijft, dan kunt u ook dan onze trainers nog gratis om advies vragen. Nazorg is volgens ons namelijk onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

We organiseren de training SMART doelen stellen en schrijven bij ons op kantoor in Weesp. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. De training staat gepland op maandag 20 april en duurt van 9.30 – 16.30 uur.

De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een lunch en de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training SMART doelen stellen en schrijven op maandag 20 april, kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven. Voor al onze andere trainingen in Weesp, kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl