Argumenteren in een notendop

De basisvaardigheden van overtuigend argumenteren.

Argumenten overtuigend brengen: hoe doe je dat eigenlijk? Hoe breng je structuur aan in een betoog? Hoe time je je argumenten? En hoe dien je je tegenstanders van repliek? Voor iedereen die aan deze vaardigheden wil werken, is de training Argumenteren in een notendop dé training om te volgen.

In deze training ben je één dag helemaal op de hoogte van de basisprincipes van de moderne argumentatieleer.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag snel de belangrijkste beginselen van overtuigend argumenteren wil leren. Als je regelmatig argumenteert of je standpunt moet overbrengen, is deze eendaagse training een effectieve start van een btere, want meer overtuigende, presentatie of tekst.

_DSC5095Wat leer je?

In de workshop krijg je tips om (mondeling of schriftelijk) te overtuigen. Je leert je standpunt en argumenten op de juiste manier te verbinden. Bovendien krijg je handvatten om je verhaal duidelijk en makkelijk naar voren te brengen.

Na de training kun je sneller en makkelijker overtuigen. Ook beheers je verschillende strategieën om je argumenten overtuigend te brengen. Je kunt de overtuigingskracht van je eigen argumenten bepalen en weet zo direct of je een overtuigend verhaal hebt.

Uit het programma
Een van de technieken die je in de training leert, is de want-duscontrole. Door je argumenten met ‘want’ en met ‘dus’ te verbinden, kun je bepalen of je verhaal overtuigt. Alleen als je met ‘want’ van standpunt naar argument kunt én met ‘dus’ van argument naar standpunt, hebt je een overtuigend punt te pakken.

In de training leer je de want-duscontrole toepassen op je eigen werk. Op die manier kun je een verhaal of presentatie overtuigender maken, zodat je na de training direct met je betoog de vloer op kan.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kun je natuurlijk nog een beroep op ons doen. Je kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf. Maar we bieden ook andere vormen van nazorg.

Incompany en persoonlijke coaching

Deze cursus kunnen wij incompany of als persoonlijke coaching voor je organiseren. De data en locatie bepalen we dan in overleg met jou. Je kunt daarvoor contact met ons opnemen (info@hvds.nl of 035 6237785).

Open training

Je kunt Argumenteren in een notendop ook volgen als eendaagse workshop op:

  • donderdag 16 mei 2019

Een workshop duurt van 10.00 uur tot 15.30 uur en vindt plaats in Weesp.

Open training

De eendaagse workshop Argumenteren in een notendop kost € 485,- per persoon. Over de prijs berekenen we geen btw!

Incompany en persoonlijke coaching

De kosten voor een incompanytraining of persoonlijke coaching Argumenteren in een notendop zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op (035 6237785 of info@hvds.nl).

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u interesse hebt in de open training Argumenteren in een notendop, schrijf u dan in via onderstaand formulier.

De geplande data zijn:

  • woensdag 20 februari 2019
  • donderdag 16 mei 2019

Inschrijfformulier trainingen

  • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:Argumenteren in een notendop

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl