Alles op 1 A4

Kortere teksten, heldere boodschap: alles op 1 A4.

Lezers worden tegenwoordig overspoeld met teksten. Daarom moeten ze vaak schiften: deze tekst lees ik wel, deze niet, deze slechts gedeeltelijk. Hoe zorgt u ervoor dat lezers uw tekst eruit pikken? Door ze korte teksten voor te schotelen, met een heldere structuur en kernachtige formuleringen. En het liefst: alles op 1 A4.

Voor wie?_DSC4921

Deze training is bestemd voor iedereen die kortere teksten wil schrijven in minder tijd.

Wat leert u?

  • Denken vanuit de lezer
  • Kortere teksten schrijven
  • Sneller schrijven
  • De juiste structuur kiezen
  • De structuur duidelijk zichtbaar maken
  • Kernachtig formuleren

Cursusmateriaal

Iedere cursist ontvangt een reeks hand-outs en een set oefeningen.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Incompany en persoonlijke coaching

Deze cursus kunnen wij incompany of als persoonlijke coaching voor u organiseren. De data en locatie bepalen we dan in overleg met u. U kunt daarvoor contact met ons opnemen (info@hvds.nl of 035 6237785).

Incompany en persoonlijke coaching

De kosten voor een incompanytraining of persoonlijke coaching Alles op 1 A4 zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op (035 6237785 of info@hvds.nl).

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl