E-learning en Blended learning

Met onze e-learnings krijgt u snel en gemakkelijk verschillende communicatie-basisvaardigheden onder de knie. U leert via filmpjes en opdrachten meer over bijvoorbeeld framing, journalistiek, notuleren of de do’s en don’ts bij klantgericht e-mailen. We bieden deze e-learnings tegen een geringe kosteninvestering aan via de HVdS-academy op StudyTube. U vindt daar ook de prijs per e-learning. De duur van de e-learnings varieert van 35 minuten tot 3 uur en 10 minuten.

Blended aanpak: e-learning + persoonlijke coaching

Maar er is meer! Met een e-learning kunt u een goede basis leggen, maar met blended learning verdiept u uw kennis. Blended learning houdt in dat u na de e-learning ook nog een persoonlijke coaching bij ons volgt (alleen of samen met uw collega’s). We verdiepen daarin de kennis die u opdeed in de e-learning, beantwoorden eventuele vragen en laten u oefenen met opdrachten die we baseren op uw eigen werk-/schrijf-/notuleerpraktijk. Zo benut u onze ‘learning-opties’ optimaal.

Wilt u direct een e-learning volgen? Ga dan naar de HVdS-academy en vind de training die bij u past. Wilt u eerst nog wat meer informatie over de inhoud van de e-learnings en de mogelijkheden voor een blended aanpak? Bekijk dan de vijf trainingen die we hieronder hebben uitgelicht. Veel leerplezier!

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.