Advies

Ontwikkelt u zelf technische documentatie en wilt u een professioneel advies over aanpak, indeling of uitvoering? Ook daarvoor kunt u terecht bij Hendrikx Van der Spek. Wij zetten onze ervaring en kennis graag in om u te helpen bij het opzetten en schrijven van technische documentatie.

De redenen waarom u ons inzet als adviseur kunnen uiteenlopen:

  • U moet voor het eerst technische documentatie ontwikkelen en weet niet waar u moet beginnen.
  • U bent bezig met een handleiding en wilt weten of u op de goede weg bent.
  • U wilt uw medewerkers opleiden en wilt daar hulp bij.
  • U wilt overstappen op een ander content management systeem, maar weet niet welke.

Er is geen budget om een professionele technisch schrijver in te schakelen, maar u wilt wel dat een professional met u meedenkt over het ontwikkelen van documentatie.

Documentatiescan

Twijfelt u aan de kwaliteit van uw documentatie? Krijgt u negatieve reacties van uw klanten over de gebruiksvriendelijkheid van uw product? Draait uw helpdesk overuren? Dan is het tijd uw teksten aan een nadere inspectie te onderwerpen. De documentatiescan is een uitstekend vertrekpunt om uw documentatie te verbeteren en op orde te brengen.

Bij een documentatiescan bekijken wij uw documentatie en geven aan wat de sterke en zwakke punten ervan zijn. Wij kunnen één afzonderlijk document (handleiding, helpbestand, handboek, et cetera) onder de loep nemen, maar ook alle documentatie. Daarbij beoordelen we ook of uw documentatie volledig is, of dat u misschien juist wel te veel verschillende documentatie aanbiedt. Informeer naar de mogelijkheden van onze quickscan (één document) of multiscan (al uw documentatie).

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.