Home » De HVdS-Zomerworkshops 2015: Blended learning!
Blog14 | 07 | 2015 | door: Annelies Buurman

De HVdS-Zomerworkshops 2015: Blended learning!

Volg een gratis e-learning én een verdiepende workshop in de zomervakantie!

HVdS organiseert vier zomerworkshops aan het einde van de zomervakantie. In deze workshops maakt u kennis met onze nieuwe producten. We bieden u de mogelijkheid een splinternieuwe e-learning te volgen met een aansluitende workshop. In deze workshop (van 2 uur) gaat u dieper in op de stof van de e-learning en u oefent ermee. We noemen dat ‘blended learning’: een mix van e-learning en ‘klassikale’ training.

Welke workshops kunt u volgen?

We bieden de volgende vier workshops aan:

Hoe werkt het?

Inschrijven is eenvoudig. U stuurt een mailtje naar info@hvds.nl. Hierin vermeldt u: uw naam, mailadres, telefoonnummer en de workshop(s) die u wilt volgen (maximaal 2 workshops).

U ontvangt dan ruim voor de workshop een toegangscode waarmee u gratis de e-learning kunt volgen. Tegelijkertijd krijgt u de uitnodiging voor de verdiepende workshop.

Waar en hoe laat?

De workshops vinden plaats in de cursusruimte op ons kantoor in Bussum (Brinklaan 144) en duren van 13.30u tot 16.30u.

Waarom bieden we de workshops gratis aan?

Om twee redenen. Allereerst willen we u kennis laten maken met onze nieuw producten. Daarnaast gelden de zomerworkshops voor ons als een soort ‘proeftuin’. We proberen onze producten altijd beter te maken en daarvoor hebben we uw feedback natuurlijk nodig. We horen tijdens de workshops dan ook graag van u wat u van onze nieuwe e-learnings vindt.

14 | 07 | 2015 | door: Annelies Buurman
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.