Home » De HVdS-Zomerworkshops: Blended learning!
Blog16 | 06 | 2016 | door: Ave Luth

De HVdS-Zomerworkshops: Blended learning!

Volg een e-learning én een verdiepende workshop in de zomervakantie!

Relaxed lerZomerworkshops 2016en tijdens de zomer? Hendrikx Van der Spek organiseert vijf zomerworkshops aan het einde van de zomervakantie. In deze workshops maakt u kennis met ons blended-learningconcept: een mix van e-learning en ‘klassikale’ training. We bieden u eenmalig de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een e-learning te volgen. Aansluitend hierop volgt u een korte workshop. Deze blended zomerworkshops kunt u volgen voor maar € 100,-!

Welke workshops kunt u volgen?

We bieden de volgende vijf workshops aan:

Hoe werkt het?

U kunt u aanmelden voor onze zomerworkshops via het inschrijfformulier op de trainingspagina’s of door een mail te sturen aan info@hvds.nl. Vermeld in de mail uw contactgegevens en de zomerworkshop(s) waarin u interesse heeft. U ontvangt dan ruim voor de workshop een toegangscode waarmee u de e-learning kunt volgen. Tegelijkertijd krijgt u de uitnodiging voor de verdiepende workshop. De workshops vinden plaats op ons kantoor in Bussum (Brinklaan 144) en duren van 14.00u tot 16.00u.

Op onze overzichtspagina vindt u meer informatie over de verschillende e-learnings bij de zomerworkshops.

16 | 06 | 2016 | door: Ave Luth
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.