Home » HVdS-Zomerworkshops: tevreden met een blended aanpak
Nieuws05 | 09 | 2016 | door: Ave Luth

HVdS-Zomerworkshops: tevreden met een blended aanpak

Het is september, de zomervakantie is voorbij en dus zitten ook onze zomerworkshops er weer op. We kijken terug op geslaagde workshops met tevreden deelnemers! Ook dit jaar hebben we gemerkt dat een ‘blended learning’ opzet enthousiasmeert en werkt.

Blended learning doe je alleen en samenZomerworkshops

De deelnemers aan onze zomerworkshops leerden de afgelopen weken meer over klantgericht e-mailen, argumenteren, schrijven voor het internet, schrijven op B1-niveau en notuleren met de laptop. Ze volgden over deze onderwerpen eerst een e-learning op een moment van hun eigen keuze. Vervolgens hadden de cursisten bij ons in Bussum uitgebreid de tijd om te leren van elkaar en de trainer.

Meer tijd en meer verdieping

De deelnemers waren blij met de blended aanpak van de zomerworkshops. Ze hadden thuis ‘ruim de tijd om meer te leren’ over het onderwerp van de workshop. ‘Het is fijn dat je de e-learning op elk gewenst moment kunt pauzeren en later weer verder kunt gaan.’ De deelnemers waren ook positief over de classroomtraining samen met de andere cursisten. ‘We konden meer de diepte in gaan door de basiskennis die we door de e-learning al hadden. Ik kreeg op deze manier veel feedback op mijn eigen meegebrachte teksten.’

Blended learning: ook voor uw organisatie?!

Vol goede moed gaan onze cursisten dit jaar weer bij hun eigen organisatie aan de slag met hun verkregen kennis! Wilt u kijken of onze blended learning ook iets is voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer 035 – 623 77 85 of e-mailadres info@hvds.nl. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

We zien ernaar uit om ook bij uw organisatie aan de slag te gaan!

05 | 09 | 2016 | door: Ave Luth
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.