Home » Maarten Welkers versterkt Hendrikx Van der Spek
Communicatie06 | 03 | 2017 | door: Erik van der Spek

Maarten Welkers versterkt Hendrikx Van der Spek

Per 1 maart zijn Hendrikx Van der Spek en Maarten Welkers een samenwerkingsverband aangegaan. De eerste concrete resultaten zijn vier nieuwe communicatietrainingen.

Uitbreiding communicatievaardigheden

De samenwerking met Maarten Welkers komt voort uit de groeiende vraag naar meer toegespitste communicatietrainingen. Dit geldt met name voor de vaardigheden op het gebied van beïnvloeden en persoonlijkheidsontwikkeling: teamsamenwerking, omgaan met weerstand, beïnvloeding, persoonlijke ontwikkeling, sales en adviesvaardigheden. Vanwege de schat aan ervaring die Maarten Welkers op juist deze gebieden heeft, lag een samenwerking voor de hand.

Daarnaast zoeken steeds meer organisaties naar totale communicatie-oplossingen, waarbij zowel de mondelinge als de schriftelijke kant in hetzelfde project worden meegenomen. Met de komst van Maarten Welkers zijn dit soort trajecten nu veel eenvoudiger te realiseren.

Nieuw aanbod

De samenwerking tussen Maarten en Hendrikx Van der Spek leidt tot uitbreiding van ons trainingsaanbod met de volgende titels:

Maarten heeft deze trainingen de afgelopen 12 jaar niet alleen ontwikkeld, maar ook veelvuldig verzorgd bij bedrijven, overheden en non-profitorganisaties.

Verdere plannen

Deze vier trainingen zijn slechts een eerste stap in de samenwerking. Naast deze titels kunt u nu ook terecht voor maatwerktrajecten op het gebied van samenwerken in teams, omgaan met weerstand, verleiden in gesprekken, sales en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor wordt het palet aan trainingen van Hendrikx Van der Spek verder gecompleteerd. Hierbij vullen de trainingen elkaar goed aan. Immers, de kern blijft hoe communiceer je? Schriftelijk of mondeling, direct of meer strategisch.  

Verloren zoon

Maarten Welkers en Hendrikx Van der Spek zijn geen onbekenden voor elkaar: een van de eerste banen van Maarten was bij HVdS. Welkers ziet de samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet: “In de afgelopen jaren heb ik een schat aan ervaring opgedaan: ruim 12 jaar verzorgde ik bij Schouten en Nelissen trainingen en opleidingen en begeleidde ik grote veranderingstrajecten. Ik vind het een mooi idee om die kennis nu weer in te brengen bij HVdS, het bureau waar het voor mij op communicatiegebied allemaal begonnen is. De cirkel is weer rond.”

Kennismaken?

Wilt u meer weten over Maarten? Hij stelt zich graag aan u voor. Natuurlijk komt hij ook graag persoonlijk bij u langs om een toelichting te geven op de trainingsoplossingen die wij u kunnen bieden.

06 | 03 | 2017 | door: Erik van der Spek
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.