Home » Online trainingen bij Hendrikx Van der Spek
Blog26 | 03 | 2020 | door: Ave Luth

Online trainingen bij Hendrikx Van der Spek

Corona-crisiscommunicatiehulp

Door de coronacrisis zitten veel mensen thuis. De een aan het werk, de ander wachtend tot hij weer aan het werk kan op locatie. Heb jij het door corona rustig(er)? Dan is dit voor jou de uitgelezen kans om een online training bij HVdS te volgen! Al onze trainingen, zowel onze incompanytrainingen als onze open trainingen, bieden wij namelijk ook online aan. Graag leggen we je uit wat je van zo’n training kunt verwachten.

Op maat

Net als onze gewone training passen we de online trainingen geheel aan op jouw wensen. Dat geldt voor het programma, maar ook voor de manier waarop jij begeleid wilt worden. Wil je meer zelfstandig werken of juist intensiever begeleid worden? In een groepje of juist via één-op-één-begeleiding? Het kan allemaal! Inhoud en vorm stellen we samen vast, zodat de behandelde theorie optimaal aansluit bij jouw praktijk.

Persoonlijke begeleiding

Online trainingen werken natuurlijk anders dan een gewone training. Daarom werken we bij online trainingen óf individueel óf in kleine groepjes. Zo kunnen we iedereen nog steeds individuele begeleiding bieden en is er ruimte voor al jouw persoonlijke vragen. Theoretische uiteenzettingen wisselen we af met instructievideo’s en oefeningen. Ben je klaar? Dan ontvang je uitgebreide feedback op je uitwerkingen in de virtuele classroom.

Toegankelijk voor iedereen

Is online trainen voor jou nieuw? Geen zorgen! We houden de training toegankelijk voor iedereen, whizzkid of digibeet. Het enige dat jij nodig hebt, is een internetverbinding. De rest leggen we je stap voor stap uit aan het begin van de  training.

Meer corona-crisiscommunicatiehulp

Online trainen is een van de diensten waarmee we je ook tijdens deze crisis in staat stellen om gewoon door te leren. Maar je kunt voor veel meer ondersteuning bij ons terecht. Wil je weten waarmee we jou of je organisatie op communicatievlak nog meer kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via 035 623 77 85 en vraag naar Annelies Buurman (abuurman@hvds.nl) of Henri Raven (hraven@hvds.nl). Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van onze corona-crisiscommunicatiehulp.

Lees meer over onze corona-crisiscommunicatiehulp.

26 | 03 | 2020 | door: Ave Luth
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.