Home » Handleidingen voor Ventil Test Equipment bv
Nieuws28 | 07 | 2017 | door: Willem Hendrikx

Handleidingen voor Ventil Test Equipment bv

Ventil Test Equipment maakt apparatuur voor het onder hoge druk testen van industriële afsluiters. Met behulp van moderne technieken ontwikkelt en fabriceert Ventil de vaak unieke machines in de eigen werkplaats in Rijswijk. Ventil is een innovatief bedrijf: bestaande producten worden – vaak in nauwe samenwerking met klanten – voortdurend doorontwikkeld en verbeterd. Het mag dan ook niet verbazen dat Ventil vele grote, internationale olie- en gasbedrijven tot zijn klantenkring kan rekenen.

Documentatie volgens de Machinerichtlijn

Bij hoge kwaliteit apparatuur hoort natuurlijk ook hoge kwaliteit documentatie. Om dit laatste te waarborgen besloot Ventil, na jarenlang zelf de benodigde handleidingen te hebben gemaakt, dat het tijd was om hiervoor de experts van Hendrikx Van der Spek in te schakelen. Met als concreet resultaat dat Henri Janssen, een van de technisch schrijvers, de komende weken een handleiding gaat maken bij een van de testapparaten van Ventil. Uiteraard zorgt hij ervoor dat de handleiding voldoet aan alle van toepassing zijnde richtlijnen, zoals de Machinerichtlijn.

In eigen beheer houden

Het is de bedoeling van Ventil om van dit project te leren (zoals ze dat met veel van hun projecten doen), zodat ze in de toekomst in staat zijn nieuwe documentatie zelf te maken. Daar helpt Henri hen natuurlijk graag mee. En… medewerkers van Ventil zijn uiteraard van harte welkom op de open dagen van de afdeling Technische communicatie. Met name “De handleiding en de Machinerichtlijn” zal interessant zijn.

28 | 07 | 2017 | door: Willem Hendrikx
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.