Home » Wat is het beste politieke frame? Stemmen maar!
Nieuws14 | 03 | 2017 | door: Ave Luth

Wat is het beste politieke frame? Stemmen maar!

Morgen is het 15 maart, de dag van de waarheid voor politiek Den Haag. Dan zal blijken wat al het debatteren, flyeren, praten en campagnevoeren heeft opgeleverd. Maar voordat de politieke stembussen opengaan, openen wij vandaag de stembussen voor de verkiezing van het beste politieke frame! Welk frame was het meest effectief?

Stem via de poll

Vanaf januari verzamelden we de frames die in de campagneactiviteiten naar voren kwamen. Retorische hulpmiddelen die politici en politieke partijen gebruikten om ons hun visie op de werkelijkheid op te dringen. We signaleerden, becommentarieerden en analyseerden de frames. Welke is het meest effectief gebleken? Welke is bij jou het meest blijven hangen? Laat het weten via een stem in onze poll.

Welke wordt het?

Is het frame van Mark Rutte als draaier veel aanwezig gebleken, of voert het motto en frame Normaal.Doen. meer de boventoon? Je kunt ook kiezen voor De Jessias die volle zalen trekt, het frame van de levensbegeleiders of het aloude frame van het volk versus de elite(s). Verder waren er nog de metaforen vangnet, valkuil of trampoline die gebruikt worden binnen het thema sociale zekerheid. Ook die roepen een frame op, maar is dat een effectief frame? De media worden door politici regelmatig als vijand gezien in het shooting de messenger-frame. Is dat misschien het beste frame? We zijn benieuwd naar je stem!

 

14 | 03 | 2017 | door: Ave Luth
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.