Home » Schrijf je in voor de Trainingspicknick op 28 augustus
Nieuws09 | 07 | 2019 | door: Ave Luth

Schrijf je in voor de Trainingspicknick op 28 augustus

Voor woensdagmiddag 28 augustus hebben we een heerlijke Trainingspicknick gepland. Een middag waarop we onze klanten een gratis kijkje in onze keuken bieden, zodat ze weten wat er dit najaar nieuw is op ons menu. 

Vanaf september: training à la carte

Dat menu bevat vanaf september een nieuw trainingsconcept: de training à la carte! Onze klanten kiezen daarbij uit de menukaart en wij dienen de gewenste training op. We merken de laatste tijd namelijk dat er steeds meer vraag is naar trainingen die de opdrachtgever zelf samenstelt. Men wil bijvoorbeeld een training met daarin een blokje spelling, een blokje creatief denken, een blokje tekststructuur en een blokje argumenteren. Dat kan dus vanaf september. Op woensdagmiddag 28 augustus geven we alvast een voorproefje op de Trainingspicknick!

De Trainingspicknick

We bieden een menukaart met daarop allerlei trainingshapjes die ook in onze nieuwe aanpak de revue kunnen passeren. De bezoekers van de picknick kiezen van die menukaart een voor-, een hoofd- en een nagerecht. Deze gerechten volgen ze vervolgens in workshopvorm. Er is voor ieder wat wils! Zo kan de picknickmand bijvoorbeeld worden gevuld met Free writing als voorgerecht, 10 tips voor je pitch als hoofdgerecht en een dictee als nagerecht. Of wat dacht je van een hoofdgerecht Alinea’s schrijven gevolgd door een nagerecht 5 tips voor begrijpelijk schrijven? Het is allemaal mogelijk.

Programma en locatie

We houden onze picknick op woensdagmiddag 28 augustus vanaf 12.45 uur. Om 13.00 uur openen we de picknick en om 16.00 uur ruimen we het dessert op en zetten we de borrel klaar. De locatie van onze picknick is:

Huize Frankendael
Middenweg 72
Amsterdam

Wil je je voor de Trainingspicknick inschrijven? Dat kan via ons inschrijfformulier!

Inschrijven

Kan je niet wachten? Lees dan alvast een van onze koelboxen of recepten!

09 | 07 | 2019 | door: Ave Luth
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.