Home » Projecten en klanten » ADP: Business Intelligence-tool in personeelsinformatiesysteem

ADP: Business Intelligence-tool in personeelsinformatiesysteem

ADP Nederland BV ontwikkelt en levert systemen en services voor salaris-, benefits- en personeelsadministraties. Een van de producten is Perman II, een personeelsinformatiesysteem voor de professionele HRM-afdeling, waar naast het vastleggen en beheren van personeelsgegevens beleids- en organisatieadvies een belangrijke rol spelen. Perman II bestrijkt het volledige traject van administratie tot en met uitgebreide rapportagemogelijkheden. Hendrikx Van der Spek hielp ADP met de bijbehorende documentatie.

Perman II wordt standaard ondersteund door een Business Intelligence-oplossing, Rapportage & Analyse. Deze oplossing maakt het mogelijk de stap van data naar informatie en kennis daadwerkelijk te maken. Naast lijsten en overzichten kunnen ook dynamische analyses gemaakt worden waarmee het mogelijk wordt écht sturing te geven aan de HRM-processen binnen organisaties.
Met Rapportage & Analyse krijgen cliënten van Perman II de beschikking over een toegankelijke, interactieve en snelle tool voor de analyse van onder meer personalia, organisatiekenmerken en verzuim- en verlofgegevens.

De vraag

Voor Perman II Rapportage & Analyse had ADP behoefte aan (1) een installatiehandleiding en (2) een instructieve handleiding waarmee gebruikers de nieuwe mogelijkheden van de software optimaal kunnen benutten.

De oplossing

Beide handleidingen moesten op korte termijn worden gemaakt. Een technisch schrijver heeft hiertoe samen met ontwikkelaars van ADP stap voor stap de installatie en het gebruik van de applicatie doorgenomen. Aan de hand van testinstallaties heeft hij alle ins en outs bekeken en vervolgens gedocumenteerd en voorzien van ondersteunende illustraties.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl