Home » Projecten en klanten » Meewerken bij ANVA

Meewerken bij ANVA

ANVA is een softwarebedrijf voor de verzekeringsbranche. Al vele jaren maakt ANVA software waarmee assuradeurs en tussenpersonen hun financiële en verzekeringsadministratie op orde kunnen houden. Deze software bestaat uit verschillende (maatwerk)modules. Om deze modules te beschrijven heeft ANVA twee technisch schrijvers in dienst.

ANVA Author-it

Ondersteuning gewenst

Voor vervanging van een zieke medewerker riep ANVA de hulp in van Hendrikx Van der Spek. Marleen Overduin, een van de technisch schrijvers van Hendrikx Van der Spek, heeft enige tijd volledig meegedraaid op de schrijfafdeling. Zij heeft na een korte inwerkperiode zelfstandig modules beschreven en updates verwerkt.

Advies

Marleen merkte op dat er voor het beschrijven van de software twee tools werden gebruikt, RoboHelp en Author-it. Om het onderhoud van de gebruikersdocumentatie eenvoudiger te maken, heeft zij op verzoek van ANVA gekeken welke tool het beste gebruikt zou kunnen worden. De conclusie was dat Author-it het meest geschikt was om de helpbestanden te ontwikkelen.

Conversie

ANVA ging mee in het advies en vroeg Hendrikx Van der Spek de conversie voor haar rekening te nemen. Voor dit project heeft Marleen de teksten van ruim 90 modules van RoboHelp naar Author-it omgezet. Nu kan ANVA voortaan met één ontwikkeltool alle gebruikersdocumentatie schrijven en samenstellen.

Nogmaals

Na de conversie bleek dat één van de vaste technisch schrijvers uit dienst ging, waardoor er opnieuw ondersteuning gewenst was. Marleen ging daarom opnieuw voor twee dagen in de week bij ANVA aan de slag, totdat er een nieuwe technisch schrijver was gevonden.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl