Home » Projecten en klanten » Tekstschrijven voor de IND

Tekstschrijven voor de IND

De IND is de toelatingsorganisatie van Nederland. Dat betekent dat de IND alle aanvragen behandelt voor asiel, gezinshereniging, visa en andere verblijfsvergunningen. Vreemdelingenbeleid is nodig om de instroom van vreemdelingen goed te laten verlopen. Op www.ind.nl vindt u alle informatie over de taken van de IND.

Aanbesteding

Voor de periode 2008 – 2012 heeft de IND het schrijven van algemene en journalistieke teksten aanbesteed. Bureau Hendrikx Van der Spek is uitgekozen als tekstschrijver van de algemene teksten. Wij werkten overigens ook daarvoor al geruime tijd voor de IND. Zo heeft ons bureau een nieuwe aanpak voor brochures ontwikkeld tijdens het project IND Op Maat.

De aanvrager centraal

Hendrikx Van der Spek was ook nauw betrokken bij het omvangrijke vernieuwingstraject De aanvrager centraal. De IND heeft dit project gestart als reactie op de kritiek van de Rekenkamer. Een van de kritiekpunten had betrekking op de communicatie met de klant. Dat heeft ertoe geleid dat de IND nadrukkelijker de klant centraal ging stellen in alle communicatie.

Afbeeldingsresultaat voor asielzoekers

Teksten voor de IND

Ons bureau heeft een grote variëteit van algemene teksten geschreven voor de IND. Interne nota’s, webteksten, folders, jaarplannen en natuurlijk verschillende brochures:

  • Hoe word ik Nederlander?
  • DNA-onderzoek bij gezinshereniging
  • Verblijf in Nederland
  • Visum voor kort verblijf in Nederland

U kunt diverse brochures van de IND downloaden op de IND-website.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.