Home » Projecten en klanten » Al meer dan 15 jaar overtuigend bij Intermediair

Al meer dan 15 jaar overtuigend bij Intermediair

Een speciale training van Hendrikx Van der Spek is Overtuigend argumenteren. U kunt deze cursus natuurlijk bij ons als incompanytraining volgen. Maar Hendrikx Van der Spek verzorgt deze training ook voor Intermediair Trainingen & Congressen. Inmiddels is Overtuigend argumenteren daar al meer dan 15 jaar een vaste waarde in het aanbod: zes- tot achtmaal per jaar bieden de trainers Overtuigend argumenteren met veel succes aan!

De vraag

Ruim 15 jaar geleden benaderde Intermediair Hendrikx Van der Spek met het verzoek om een argumentatietraining te ontwikkelen. Deze training ging deel uitmaken van het totale trainingsaanbod. Dit aanbod is voor de specifieke doelgroep van Intermediair: hoger opgeleiden, werkzaam in managementfuncties. Vrijwel alle trainingen omvatten meerdere dagen met avonddagdeel.

De oplossing

Hendrikx Van der Spek ontwikkelde een intensieve training van twee aaneengesloten dagen, die past binnen het Intermediair-aanbod. In de training staat een uitgekiende mix van theorie en praktijk centraal. Na afloop kunnen de deelnemers:
-hun eigen argumentatie vooraf controleren,
-overtuigender zijn in presentaties en discussies,
-debataanvallen openen of verdedigen.

Bij Hendrikx Van der Spek werken verschillende trainers die zich hebben gespecialiseerd in argumentatietheorie. Omdat zij verantwoordelijk zijn voor Overtuigend Argumenteren, worden in de training altijd de laatste theoretische inzichten behandeld. Bovendien hebben de trainers veel praktijkervaring opgedaan, waardoor nuttige tips en praktische adviezen ook een groot onderdeel vormen. Deze mix verklaart waarschijnlijk de volle groepen en lovende evaluaties!

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl