Home » Projecten en klanten » Communicatie opnieuw in de verf gezet

Communicatie opnieuw in de verf gezet

Medeco, een grote leverancier voor verbruiksgoederen in de gezondheidszorg, timmert ook tijdens de economische recessie communicatief aan de weg. In zeven trainingssessies werden 77 werknemers getraind en gecoacht.

Nadat Hendrikx Van der Spek succesvol enkele trainingen Wervende offertes schrijven had verzorgd, vroeg Medeco ons opnieuw om communicatieadvies. Ditmaal werd gekozen voor trainingen Creatief schrijven en Nieuwe spelling en taalvaardigheid. Vijfendertig werknemers van de afdeling Customer Service en de hele communicatieafdeling waren present.

In de training Creatief schrijven deden medewerkers van de afdeling Communicatie nieuwe inspiratie op. In korte, interactieve sessies werd een veelheid aan mogelijkheden voor een meer persoonlijke en doelgerichte communicatie geïnventariseerd. Alle schrijvers gingen daarna aan de slag. In een kort vervolgtraject na de training ontvingen zij ten slotte persoonlijk feedback aan de hand van een schrijfopdracht.

Omdat Medeco niet alleen hecht aan een goede communicatie met haar klanten maar ook aan correct taalgebruik, volgden 48 werknemers ook een training Spelling en taalvaardigheid. In een ontspannen sfeer waarin geconcentreerd werken werd afgewisseld met bulderend gelach, werden met vereende krachten grotere en kleinere taalpuzzels opgelost. Wilt u ook eens het nuttige met het aangename verenigen? Overweeg dan zo’n ‘Team voor Taaldag’ met Hendrikx Van der Spek.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.