Home » Projecten en klanten » Quick-scan content voor Mijn Reaal

Quick-scan content voor Mijn Reaal

HVdS werkte mee aan de ontwikkeling van het extranet van Reaal-verzekeringen, Mijn Reaal. In deze omgeving vinden tussenpersonen alle informatie over Reaal-producten die zij nodig hebben. De uiteindelijke content heeft een duidelijk HVdS Online-stempel: na een intensieve training volgde een snelle redactieslag.

Optimaliseringsslag

Vanwege Reaal’s plannen om een gloednieuw extranet te openen, werd HVdS-Online gevraagd een tweedaagse training Schrijven voor het beeldscherm te verzorgen voor de communicatieadviseurs van Reaal. Aan hen was de taak toebedeeld om Mijn Reaal te vullen met goede content. De vraag was: hoe zetten we onze papieren teksten om naar goede beeldschermversies en welke optimaliseringsslag kunnen wij nog maken bij onze huidige content?

Snelheid

Enthousiast en onder hoge tijdsdruk zetten de communicatieadviseurs zich na de training vervolgens aan hun werk: het (her)schrijven van zo’n 500 pagina’s content. De training bleek gezien het resultaat haar vruchten te hebben afgeworpen: goede, heldere en wervende teksten met een duidelijke opbouw. Om het zekere voor het onzekere te nemen, werd HVdS-Online gevraagd om via een quick-scan de content op beeldschermvriendelijkheid, structuur, stijl en formuleringen te bekijken. In nog geen twee weken werd de klus geklaard en kon Reaal echt beginnen met het ‘vullen’ van het extranet.

Bekijk hier onze ander projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.