Home » Projecten en klanten » Remeha: verwarmende handleidingen

Remeha: verwarmende handleidingen

We willen er allemaal warmpjes bij zitten: Remeha maakt het mogelijk met haar cv-ketels en thermostaten. Maar ook Hendrikx Van der Spek draagt een steentje bij door handleidingen te schrijven voor een aantal van Remeha’s producten.

Gebruikersvriendelijk

Remeha bracht de iSense op de markt, een klokthermostaat met een zeer gebruikersvriendelijke bedieningsinterface. Maar zelfs al is de interface nog zo gebruikersvriendelijk, er is uiteraard wel een handleiding bij nodig. Hiervoor klopte Remeha aan bij de afdeling Technische Communicatie van Hendrikx Van der Spek. Die ontwikkelde vervolgens, in nauw overleg met de inhoudelijk deskundigen van opdrachtgever, een gebruikershandleiding en een installatiehandleiding.

Remeha handleidingen

Herbruikbaar

Door goed te kijken naar de behoeften van beide doelgroepen (gebruikers en installateurs) zijn de handleidingen zo opgezet dat de installateurshandleiding feitelijk een uitgebreide versie is van de gebruikershandleiding. We hebben de handleidingen dan ook zo opgezet, dat een aantal hoofdstukken herbruikbaar is. Dit vergemakkelijkt het onderhoud.

Voor de handleidingen van de iSense hebben we ook samengewerkt met de vormgever van het document, om ervoor te zorgen dat beeld en tekst elkaar optimaal aanvullen. Het resultaat is een handzame gebruikershandleiding op klein formaat en een uitgebreide, maar overzichtelijke installatiehandleiding op A4-formaat.

Remeha aan het woord

Margriet van Kessel: ‘Remeha heeft eigen schrijvers in dienst, maar door de drukte op onze afdeling konden we wat extra capaciteit gebruiken. We bleken bij Hendrikx Van der Spek aan het juiste adres. Technisch schrijver Jan Michielsen heeft zich snel ingewerkt in de materie en in samenwerking met onze technisch specialisten twee goede handleidingen geschreven.’

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.