Home » Projecten en klanten » ‘Optimale’ teksten voor Sportfondsen

‘Optimale’ teksten voor Sportfondsen

Sportfondsen is vooral bekend van de zwembaden. Maar het bedrijf doet veel meer. Sportfondsen Nederland is een toonaangevende dienstverlener en exploitant in de sport-, welzijns- en recreatiebranche. Hendrikx Van der Spek werkt al enige jaren voor Sportfondsen Nederland. Onze tekstschrijvers hebben een groot aantal brochures voor Sportfondsen geschreven en geredigeerd. Daarnaast geven ze regelmatig advies op het gebied van Corporate Communication.

Sportfondsen relatiemagazine

Artikelen schrijven voor de Optimaal

De Optimaal is het relatiemagazine van Sportfondsen Nederland. Het magazine verschijnt twee keer per jaar en is bedoeld voor beleidsbepalers, beslissers en beïnvloeders in de sport-, welzijns- en recreatiebranche. De Optimaal moet (potentiële) klanten informeren over nieuwe ontwikkelingen en hen ervan overtuigen dat Sportfondsen dé partner is waarmee ze het beste kunnen samenwerken. Sportfondsen Nederland heeft Hendrikx Van der Spek daarom gevraagd alle artikelen te schrijven voor de Optimaal. De tekstschrijvers hebben voor ieder artikel een of meerdere interviews afgenomen. De gegevens uit de interviews hebben zij vervolgens verwerkt in promotionele, informatieve en lezenswaardige artikelen.

Collega’s in plaats van externe leverancier

Jeroen van den Akker, marketingmanager bij Sportfondsen Nederland, is positief over de samenwerking: “Samen met Hendrikx van der Spek hebben wij onze corporate communicatiestrategie ontwikkeld. Vanzelfsprekend zijn ze nu betrokken bij de implementatie van deze strategie. Zij ondersteunen ons in het schrijven van teksten en adviseren ons over vormgeving en beeldmateriaal. Ons totaal vernieuwde relatiemagazine, de Optimaal, is hier een goed voorbeeld van. Met de medewerkers van Hendrikx Van der Spek is het altijd prettig samenwerken. We zien ze dan ook meer als collega’s dan als een externe leverancier.”

Bent u benieuwd geworden wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@hvds.nl of 035 – 623 77 85.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.