Home ¬Ľ HVdS ontwikkelt e-learnings in samenwerking met Studytube
Projecten19 | 08 | 2015 | door: Willem Hendrikx

HVdS ontwikkelt e-learnings in samenwerking met Studytube

e-learnings met StudytubeE-learnings spelen een steeds grotere rol in opleidingstrajecten. Ook Hendrikx Van der Spek maakt hier meer en meer gebruik van. Daarbij combineren we e-learning vaak met classroom-based training. Cursisten kunnen dan bijvoorbeeld in de e-learning basiskennis verwerven en in een workshop dieper ingaan op toepassingen in hun eigen werksituatie.

Hendrikx Van der Spek ontwikkelt al enige tijd e-learning voor klanten, onder meer voor banken en verzekeraars. Daarnaast ontwikkelen we nu ook schrijf- en communicatietrainingen op basis van e-learning. In de maak zijn onder meer trainingen over schrijven op B1-niveau, argumenteren en schrijven voor internet en intranet. Dit najaar gaan de eerste trainingen live.

Studytube

De trainingen bieden we aan in samenwerking met Studytube. Studytube is een adaptief e-learningplatform, waarop e-learningmodules van verschillende aanbieders gebundeld worden. Studytube biedt onder andere veel oefenmateriaal aan voor rechtenstudenten. In samenwerking met Studytube wil HVdS een bredere markt van bedrijven, studenten en andere belangstellenden bereiken.

19 | 08 | 2015 | door: Willem Hendrikx
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.