Home » Stel zelf uw training samen: trainingen à la carte!

Stel zelf uw training samen: trainingen à la carte!

Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hoog zelfs dat het mogelijk is om de inhoud van uw training geheel naar eigen inzicht vorm te geven. Of het nu gaat om een incompanytraining voor uw collega’s en uzelf of om een persoonlijke coaching: u stelt zelf uw eigen trainingsmenu samen. Geheel à la carte. Uniek in trainingsland.

Regie bij de deelnemer

Natuurlijk stelden we altijd al in nauw overleg met onze opdrachtgevers de training samen. De laatste jaren zien wij steeds vaker dat organisaties en cursisten liefst een ‘menukaart-training’ willen, waarin ze totaal verschillende onderwerpen willen combineren. Dus niet puur een dag training over spelling en taalvaardigheid, maar een dag waarin daarnaast ook creatief schrijven, formuleren, gesprekstechnieken of argumenteren op het menu staan.  Bij Hendrikx Van der Spek is dat mogelijk: u kunt nu heel eenvoudig uw eigen training samenstellen.

Combineren van verschillende gangen

Het principe is heel simpel: u bepaalt wat u wilt ‘eten’ en hoelang u daarbij ‘aan tafel’ wilt zitten. Uit al onze trainingsprogramma’s kunt u ‘gangen’ kiezen, die ongeveer een uur in beslag nemen. In een dagdeel kunt u dus van een ‘driegangenmenu’ genieten. Natuurlijk kunt u ook een hele dag of langer aanschuiven: u bepaalt waar u trek in hebt en wat het diner mag kosten.

Voorbeeldmenu

Het leuke van de à-la-cartetrainingen is dat het dus mogelijk is om totaal verschillende trainingsonderdelen te combineren. U vindt ze in onze trainingsprogramma’s op de website. U stelt vervolgens zelf uw eigen ’proeverij’ samen. Neem vooraf bijvoorbeeld een blokje tekststructuur, doelgericht schrijven of een blokje centrale vragen formuleren, kies als hoofdgerecht voor een argumentatiedeel, en neem een dessert van begrijpelijke, aanvaardbare en correcte formuleringen. Of hebt u liever een dictee als toetje? Of start u toch liever met een free writing-oefening? U bepaalt het helemaal zelf, van amuse tot de likeur bij de koffie.

Reserveren?

Wilt u zelf een à-la-cartetraining samenstellen, maar twijfelt u over de combinatie van de gangen? Neem dan contact op met een van onze trainers voor deskundig advies. Leer smakelijk!

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.