Onze tips op een placemat!

We zijn als communicatiebureau al een tijd bezig met de zorgsector en alle teksten die daar geschreven worden. We trainen zorgprofessionals in helder en duidelijk schrijven en geven ze tips over het schrijven in patiëntendossiers. Steeds meer zorgprofessionals krijgen er namelijk mee te maken dat hun cliënten/patiënten mogen meelezen in hun dossiers, voortgangsrapportages, behandelplannen etc. Tijdens die trainingen merken we dat er een aantal valkuilen zijn waar je gemakkelijk in valt.

Een paar maanden terug hebben we die valkuilen op een rij gezet, om zo zorgprofessionals te behoeden voor de val. GGZ Oost Brabant zag onze tips voorbijkomen in het LinkedIn-blog van collega Ave Luth en wilde die graag met alle medewerkers van GGZ Oost Brabant delen. Zoiets juichen we uiteraard toe.

Inmiddels is er een mooie placemat gemaakt die op A3-formaat verspreid is onder de medewerkers van GGZ Oost Brabant. Onze 5 tips zijn daarin ook opgenomen. Mooi om te zien dat niet alleen communicatietrainers en tekschtschrijvers, maar ook zorginstellingen zelf het belangrijk vinden dat er helder wordt geschreven in de zorg!

Wil je zoiets ook voor jouw organisatie, of ben je geïnteresseerd in onze al geplande zorgtrainingen? Neem dan eens een kijkje in onze trainingsagenda, bekijk de inhoud van onze zorgtrainingen of neem contact met ons op voor de mogelijkheiden via info@hvds.nl of 035 – 623 77 85.

Tags :

Deel dit :