Argumentatietrainingen

$49.99

Hoe schrijf je een overtuigende tekst? En hoe dragen vormgeving, formulering en argumenten bij aan een overtuigende tekst? In de training Overtuigend schrijven leer je hier alles over.

$39.99

Hoe overtuig je je gesprekspartners nog beter tijdens vergaderingen, discussies of sollicitatiegesprekken? En hoe krijg je vaker je gelijk? In de training Debatteren en discussiëren leer je hier alles over.

$39.99

Hoe breng je structuur aan in je betoog? Hoe breng je je argumenten overtuigend over in een discussie? En hoe geef je weerwoord op je tegenstanders? In de training Argumenteren in een notendop leer je hier alles over. 

$49.99

Hoe maak je effectief gebruik van framing in je teksten, gesprekken en debatten? En welke frames zijn pakkend en aansprekend? In de training Framing leer je hier alles over.

Hoe ga je om met de blaaskaken, de egotrippers en de betweters: zij die het hoogste woord hebben op bijeenkomsten, zonder dat zij inhoudelijk iets toevoegen? En hoe geef je in een gesprek of debat een overtuigend weerwoord op de bluffers? In de training Omgaan met bluffers leer je hier alles over.

$49.99