Framing

Framing: overtuig met het juiste beeld!

Bij framing roept u met één woord beelden op bij uw publiek waarmee u de discussie naar uw hand kunt zetten. Een aansprekend en pakkend frame is daarmee een bijzonder sterk overtuigingsmiddel. In de workshop Framing: overtuigende beelden leert u framing in te zetten in uw teksten, gesprekken en debatten.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het beïnvloeden van zijn doelgroep. Of dat nu in een tekst of in een discussie is.framing

 

Wat leert u?

In de workshop Framing: overtuigende beelden leert u:

 • Wat framing precies inhoudt
 • Hoe tekstschrijvers framing inzetten
 • Hoe u zelf gebruik kunt maken van framing in uw overtuigende teksten en presentaties
 • Wat u kunt u leren van geslaagde frames
 • Hoe u zelf een frame maakt
 • En hoe u het debat framet

Uit het programma

In de training gaat u ook concreet aan de slag met frametechnieken. Een mooi voorbeeld daarvan is de grote reframe-oefening. Ervaar zelf het verschil in impact van uw woordkeuze. Kiest u voor kilometerheffing of kilometerbeprijzing? Zit uw grootmoeder in een grootschalig verpleegtehuis of in een bejaardenophokflat? Bent u anti-abortus of pro-life?

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

We organiseren regelmatig trainingen Framing. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. De training staat gepland op:

 • donderdag 7 april 2022
 • maandag 4 juli 2022
 • maandag 14 november 2022

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via info@hvds.nl, 035 623 77 85, of door u in te schrijven via onderstaand formulier. Bij Eventuele opmerkingen kunt u dan aangeven welke dag en/of maand u goed uitkomt.

De training vindt plaats bij ons in Weesp of via Zoom. De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Voor al onze andere geplande trainingen kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Inschrijfformulier trainingen

 • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:Framing
 • DD slash MM slash JJJJ

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training Framing: overtuigende beelden wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Vraagt u zich af of de training Framing wat voor u is? Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe we deze training inzetten bij andere klanten, maakt u kennis met de trainer en vindt u alvast een verwijzing naar handig artikelen vol met tips.

Framing podcast en e-learning

Wilt u alvast wat concrete framingvoorbeelden horen? Beluister dan de Intermediairpodcast over framing waarin Henri Raven een kijkje in de keuken geeft. Ook kunt u onze e-learning over framing vast volgen.

Uw trainer(s)

Wilt u alvast kennismaken met uw trainer? Henri is onze vaste argumentatietrainer. Hij is ook de co-auteur van het boek dat u bij deze training ontvangt, De Argumentatiecoach.

Tips en trucs

Op onze site vindt u verschillende artikelen met tips over framing. Lees bijvoorbeeld het artikel Framing voor beginners of lees over framing tijdens de coronacrisis.

Persoonlijk advies

Hebt u specifieke vragen of wensen? Neem dan telefonisch contact op met onze trainers via 035 6237785. Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies of maken wij een Zoomafspraak met u.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.