Framing

Framing: zet elke discussie naar uw hand door de juiste woorden en beelden te gebruiken.

Bij framing roept u met één woord beelden op bij uw publiek waarmee u de discussie naar uw hand kunt zetten. Een aansprekend en pakkend frame is daarmee een bijzonder sterk overtuigingsmiddel. In deze workshop Framing: overtuigende beelden leert u priming en framing in te zetten in uw teksten, gesprekken en debatten. Wij verzorgen deze training zowel fysiek als online.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het beïnvloeden van zijn doelgroep. Of dat nu in een tekst of in een discussie is.framing

 

Wat leert u?

In de workshop Framing: overtuigende beelden leert u:

 • Wat framing precies inhoudt
 • Hoe tekstschrijvers framing inzetten
 • Hoe u zelf gebruik kunt maken van framing in uw overtuigende teksten
 • Wat u kunt u leren van geslaagde frames
 • Hoe u zelf een frame maakt
 • En hoe u het debat framet

Uit het programma

In de training gaat u ook concreet aan de slag met frametechnieken. Een mooi voorbeeld daarvan is de grote reframe-oefening. Ervaar zelf het verschil in impact van uw woordkeuze. Kiest u voor kilometerheffing of kilometerbeprijzing? Zit uw grootmoeder in eengrootschalig verpleegtehuis of in een bejaardenophokflat? Bent u anti-abortus of pro-life?

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Iedereen kan zich voor deze training inschrijven. De training staat gepland op:

 • donderdag 8 april 2021
 • maandag 5 juli 2021

Wij verzorgen deze training zowel fysiek als online. De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training, schrijft u zich dan in via onderstaand formulier. Voor al onze andere geplande trainingen kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Komt de geplande datum niet uit? Laat ons dat dan weten via info@hvds.nl. Dan zoeken we samen naar een nieuwe datum en/of bekijken we de verdere mogelijkheden.

Inschrijfformulier trainingen

 • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:Framing

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! Wij verzorgen deze training zowel fysiek als online. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training Framing: overtuigende beelden wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl