Effectief vergaderen

Effectief vergaderen in de helft van de tijd

Hoe complexer de organisatie, hoe meer er wordt vergaderd. Heldere communicatie en duidelijke besluitvorming zijn dan van groot belang. Ze besparen tijd en dragen bij aan de effectiviteit van de organisatie. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

In de training Effectief vergaderen geven we aandacht aan de bestaande vergaderstructuren. Daarnaast onderzoeken we hoe we de bestaande vergaderstructuren kunnen versterken. Daarbij gebruiken we verschillende  modellen en theorieën over beïnvloeding en groepsprocessen. Ook kijken we hoe u een uitspraak goed en kritisch kunt toetsen.

Voor wie?

De training is bestemd voor medewerkers die regelmatig vergaderingen bijwonen en leiden.effectief vergaderen

Wat leert u?

  • Hoe non-verbaal gedrag de discussie kan beïnvloeden
  • Kritisch luisteren naar de ander
  • Kritiek ontvangen
  • Hoe groepsprocessen het vergaderproces kunnen sturen
  • De meerwaarde van heldere besluitvorming
  • Tips voor constructief vergaderen

Cursusmateriaal

Bij deze workshop krijgt u een werkmap, zodat u ook na de bijeenkomsten nog eens rustig alle handouts en adviezen kunt doornemen.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met het volgen van een training.

Meer weten over effectief vergaderen? Hier alvast wat tips.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.