Communicatietrainingen op maat

Wilt u betere teksten leren schrijven? Bent u op zoek naar een manier om effectiever te vergaderen of wilt u werken aan uw overtuigingskracht? Wij bieden verschillende communicatietrainingen op maat om uw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. U kunt zich voor al onze trainingen uit de Trainingsagenda inschrijven. Volgt u een training liever individueel? Dat kan natuurlijk ook! We plannen dan samen met u een powersessie of persoonlijk coachingstraject in. Ook voor een incompanytraining bent u bij ons aan het juiste adres. U volgt dan samen met uw collega’s een training.

Online en offline trainingen

Daarnaast bepaalt u de vorm van de training. We komen natuurlijk graag bij u langs om de training te verzorgen, maar wellicht volgt u liever een online training. Dat is ook geen probleem. Onze trainingen zijn namelijk zowel online als offline te volgen. In coronatijd houden we ons bij offline trainingen uiteraard aan de regels van het RIVM.

 

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.