Communicatietrainingen op maat

Vanwege het coronavirus kunt u onze trainingen tijdelijk alleen online volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de aanpak en cursusduur van onze online trainingen via 035 6237785 en info@hvds.nl

Wilt u betere teksten leren schrijven? Bent u op zoek naar een manier om effectiever te vergaderen of wilt u werken aan uw overtuigingskracht? Wij bieden verschillende communicatietrainingen op maat om uw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Onze communicatietrainingen zijn zowel individueel te volgen (Powersessie), voor u en uw collega’s (incompany) of u volgt een training uit onze trainingsagenda.

Uniek à-la-carteconcept

Wij bieden ook de à-la-carte-trainingsmogelijkheid. Dit is een uniek trainingsconcept waarbij u zelf uw communicatietrainingen op maat samenstelt uit verschillende gangen (programma-onderdelen). Of u nu op zoek bent naar een training voor u en uw collega’s of naar een persoonlijke training, u kunt het menu zelf samenstellen! Voor elke combinatie hebben wij een communicatietrainer beschikbaar.

 

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl