Home » Ons team » Maarten Welkers

Maarten Welkers

Trainer Mondelinge Vaardigheden

Maarten Welkers is gepokt en gemazeld als  trainer, coach en consultant op gebied van persoonlijke ontwikkeling, sales, communicatie en leiderschap. Deze ervaring deed hij onder meer op in 12 jaar Schouten & Nelissen. Daar leerde Maarten veel over menselijke drijfveren, patronen en interactie. Maar bovenal leerde hij over wat wel en niet werkt in professionele gesprekken.

Centrale vragen in Maartens aanpak zijn  ‘Waar wilt u heen? En wat wilt u bereiken?’. Als de antwoorden op die vragen helder zijn, kijkt u vervolgens samen met hem naar uw mogelijkheden.  En van daaruit leert u dan weer  sleutelen aan (het gedrag van) uw team en uw mensen. Want door te sleutelen aan gedrag, wint u aan impact. Maar hoe komt u tot gedrag met impact? Dat leert u van Maarten door te doen: in een klassieke training of in korte praktijkopdrachten, sparringsessies, (telefonische) coaching of een themagerichte workshop. Met Maarten vindt u altijd de slimste manier om uw doel te bereiken.

 

 

Maarten Welkers
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.