Home » Projecten en klanten » FNV Belastingservice: begeleiden van vrijwilligers is een vak

FNV Belastingservice: begeleiden van vrijwilligers is een vak

Dankzij bijna 6.000 vrijwilligers is FNV Belastingservice ieder jaar weer in staat om de FNV-leden te helpen met het invullen van de belastingformulieren. Om de vrijwilligers nog beter te kunnen faciliteren, trainde HVdS de medewerkers  in interpersoonlijke communicatie. De deelnemers zijn enthousiast.

Tijdens het ‘belastingseizoen’ vullen de vrijwilligers circa 350.000 belastingformulieren in. Goede communicatie tussen medewerkers en vrijwilligers is dan van groot belang. Het ging tijdens de training bijvoorbeeld om het zo effectief mogelijk reageren op conflictsituaties. Ook het geven en ontvangen van feedback en het motiveren van vrijwilligers kwam aan bod.

Interpersoonlijke communicatie voor medewerkers FNV Belastingservice

Hendrikx Van der Spek ontwikkelde een training Interpersoonlijke Communicatie, die helemaal toegespitst was op de situatie bij FNV Belastingservice. De training richtte zich op inzicht krijgen in communicatieprocessen, inzicht krijgen in de eigen communicatie en inzicht in het communicatiegedrag dat daarmee wordt opgeroepen. Ook werden nieuwe technieken aangeleerd om effectiever samen te werken en gaven we de mogelijkheid om nieuw gedrag te oefenen in een veilige situatie.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.