Meer dan 15 jaar overtuigend bij Intermediair

Een speciale training van Hendrikx Van der Spek is Overtuigend argumenteren. Naast een van onze vaste incompanytrainingen, was dit ook jarenlang een training die HVdS voor Intermediair Trainingen & Congressen organiseerde. Intermediair Trainingen & Congressen bestaat inmiddels niet meer, maar dat neemt niet weg dat we meer dan 15 jaar met veel plezier een vaste waarde in het aanbod van Intermediair waren.

Training voor vaste trainingsaanbod Intermediair

Intermediair benaderde Hendrikx Van der Spek met het verzoek om een argumentatietraining te ontwikkelen. Deze training zou dan deel gaan uitmaken van het totale trainingsaanbod. Dit aanbod was voor de specifieke doelgroep van Intermediair: hoger opgeleiden, werkzaam in managementfuncties. Vrijwel alle trainingen omvatten meerdere dagen met avonddagdeel.

Mix van theorie en praktijk

Hendrikx Van der Spek ontwikkelde een intensieve training van twee aaneengesloten dagen, die paste binnen het Intermediair-aanbod. In de training stond een uitgekiende mix van theorie en praktijk centraal. Na afloop konden de deelnemers:

  • hun eigen argumentatie vooraf controleren;
  • overtuigender zijn in presentaties en discussies en
  • debataanvallen openen of verdedigen.

Argumentatietheorie

Bij Hendrikx Van der Spek werken verschillende trainers die zich hebben gespecialiseerd in argumentatietheorie. Omdat zij verantwoordelijk waren voor Overtuigend Argumenteren, werden in de training altijd de laatste theoretische inzichten behandeld. Bovendien hebben de trainers veel praktijkervaring opgedaan, waardoor nuttige tips en praktische adviezen ook een groot onderdeel vormden. Deze mix verklaart waarschijnlijk de volle groepen en lovende evaluaties!

Ook bij andere organisaties behoren onze trainingen inmiddels tot het vaste trainingsaanbod. Zo komen we bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar bij het UMC Utrecht over de vloer.

Benieuwd naar vergelijkbare trainingen?

Bekijk dan onze argumentatietrainingen.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Deel dit :