Home » Projecten en klanten » Klantgerichte fysiofolders voor Regio Holland Zuid

Klantgerichte fysiofolders voor Regio Holland Zuid

Op donderdag 17 september namen bijna 50 fysiotherapeuten deel aan de interactieve lezing Doelgericht folders schrijven. Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie had HVdS gevraagd de lezing te verzorgen. Tijdens de avond analyseerden de deelnemers eigen folders en leerden ze hoe ze doelgericht hun eigen folder maken.

Kwaliteit communiceren

Communicatie is voor gezondheidsspecialisten steeds belangrijker. Door de marktwerking in de zorg moeten dienstverleners duidelijk maken hoe zij kwaliteit bieden. Folders spelen daarbij een belangrijke rol: in de wachtkamer van de huisarts of specialist pakt de cliënt immers snel een folder mee.

Eigen voorbeelden en praktische succesverhalen

Om fysiotherapeuten te helpen bij deze omslag ontwikkelde HVdS een praktische lezing van twee uur. De deelnemers leerden precies hoe ze een effectieve folder maakten en op welke manier ze de folder een goede rol laten vervullen in hun communicatiebeleid. Met eigen voorbeelden en succesverhalen uit de praktijk toonde Karin Pijper de do’s and don’ts.

Een geaccrediteerde 8,7

De deelnemers en de organisatie waren zeer enthousiast over de geaccrediteerde lezing. De deelnemers waardeerden de lezing gemiddeld met een 8,7. Enkele reacties na afloop: ‘Onwijs bedankt: ik heb de hele avond genoten.’ en ‘Dit is de eerste lezing waarbij ik niet op mijn horloge heb gekeken of gedacht heb: ‘Thuis had ik nuttigere dingen gedaan’.’ Veel deelnemers benutten ook onze e-coaching. Ze stuurden herschreven teksten in voor feedback, waarmee sommige fysiotherapeuten diezelfde week nog een nieuwe folder uitbrachten. KNGF-regio Holland Zuid start daarmee op een enthousiaste manier een reeks klantgerichte fysiofolders.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl